Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [479]

Ostatnie opinie użytkowników

Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: agi
Miałam tam kiedyś konto. Zrezygnowałam. Kiedy zarabiałam 3000-4000 zł to było normalnie, w momencie zmiany pracy, niższych wplywów miałam jakies o
Dodano: 10 czerwca 2011
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Korzystam z tego banku od czterech lat i generalnie jestem zadowolona. Bardzo przejrzysty dostęp do konta przez internet, gdzie zabezpieczeniem jest
Dodano: 10 czerwca 2011
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Agnieszka
korzystałam z usług tego banku,duże koszty prowadzenia rachunku i karty.
Dodano: 9 czerwca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: AniaP
Korzystam z usług jednego oddziału- jestem bardzo zadowolona z obsługi. Niestety inne oddziały to kolejki i jakiś zaspany, niemrawy personel.
Co
Dodano: 9 czerwca 2011
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Marian44
Witam,
moja przgoda z tym bankiem zaczęła się od zwykłego konta, a potem były też lokaty--ale tutaj oprocentowanie zrobiło się dramatycznie n
Dodano: 9 czerwca 2011
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Marian44
Witam,
w tym banku brałem kiedyś kredyty "10" rat za "0" byo ich chyba 20 ale przestałem, wydzwaniali mi i zawracali głowę
Dodano: 9 czerwca 2011
Invest Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Invest Bank
Invest BankAutor: Marian44
Witam,
mam konto "lider" w tym banku i jest w miarę ok : to jest
karta za 2 zł, to jest na +,a przelewy internetowe to dramat, a
Dodano: 9 czerwca 2011
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Osobiste Student
konto w Banku Millenium posiadam już od 8 lat, plusem jest, że nic nie płace za prowadzenie konta i bardzo łatwa w obsłudze strona internetowa, minu
Dodano: 9 czerwca 2011Zobacz więcej (2 opinie)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Przemek
Mam konto w bzwbk od niemal 10lat, obserwowalem jak ewoluuje i w gruncie rzeczy nie zawiodłem się. Bankowość elektroniczna spełnia moje oczekiwania
Dodano: 9 czerwca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: qba
jakosc obslugi w oddziale ma sie nijak do reklamowki pt. waznymi sprawami zajmuje sie dyrektor. niski profesjonalizm i jakosc obslugi, standardowa
Dodano: 9 czerwca 2011

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.