Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [471]

Ostatnie opinie użytkowników

Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Moszcz
jako były pracownik tej instytucji nie polecam nikomu korzystania z usług tego banku. Pracownicy traktowani jak ostatnie zło, jakie mogło sie przyd
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: koni90 opinie Konrad
Konto oszczędnościowe zespolone razem z kontem bankowym które można utworzyć samemu w domu, za pomocą przeglądarki.
Dodano: 25 sierpnia 2011
BGŻ S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻ S.A.
BGŻ S.A.Autor: Karol
W żadnym innym banku nie spotkałem się z taką pomocą w uzyskaniu kredytu jak tutaj. Jestem rolnikiem i naprawdę tylko BGŻ zaoferował mi warunki, kt
Dodano: 25 sierpnia 2011
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: Piotr
Naprawdę bardzo się zaskoczyłem ofertą Banku Pocztowego. Bardzo dobry kredyt hipoteczny, dodatkowo fajne konto osobiste to naprawdę działa na plus.
Dodano: 25 sierpnia 2011
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: wisioł
niestety, nie moge powiedzieć nic pochlebnego o tym banku. brak profesjonalnego podejścia do klienta, niedouczenie doradców, którzy obsługują klien
Dodano: 25 sierpnia 2011
Bank DnB Nord Polska opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank DnB Nord Polska
Sam bank nie powala swoją ofertą, wyglądem placówek czy pozycją marki na rynku. Nie mniej jednak mają znakomitą ofertę kredytu hipotecznego i z całym
Dodano: 25 sierpnia 2011
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: ralton
co się dzieje w tym banku ? pożyczka pożyczkę pożyczkę goni ! tylko pożyczają i pożyczają, jak tak dalej pójdzie, to mogą zdaje się spodziewać się
Dodano: 25 sierpnia 2011
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: miklas
na początku była "wyższa kultura bankowości". było dobrze, fajnie, bank naprawdę wyróżniał sie na tle konkurencji. Dystyngowane meloniki
Dodano: 25 sierpnia 2011
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klient-ka
Wszystko super tylko te .......kolejki.....po prostu masakra. Kiedy nie wejdę do placówki to trzeba stać! Wiadomo, że większość rzeczy załatwiam on
Dodano: 25 sierpnia 2011
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: EVA
Zdecydowanym plusem banku jest mocno rozbudowana sieć placówek i bankomatów co ma dla mnie bardzo duże znaczenie. Korzystam z konta młodzieżowego i
Dodano: 25 sierpnia 2011

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.