Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [47]

Ostatnie opinie użytkowników

Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie chwilówka
chwilówkaAutor: iga
Ferratum Bank jest super! duża, sprawdzona instytucja, a pożyczki mają naprawdę korzystne:) brałam, polecam, warunki naprawdę dobre.
Dodano: 11 marca 2016Zobacz więcej (1 opinia)
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: guzik
dla mnie wiele rzeczy na plus, np mogę złożyć wniosek o konto przez internet a oni w Raiffie wszytsko za mnie załatwią, tylko sobie spokojnie czeka
Dodano: 11 marca 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBank
mBankAutor: maryy78
cenie sobie ten bank, ma fajna ofertę i rozwiązania. nie rozumiem niektórych negatywnych wpisów są dla mnie mało obiektywne
Dodano: 11 marca 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBank
mBankAutor: benny
moim zdaniem warto postawic we wspolpracy na mbank, proponuja fajne rozwiazania a to juz idnywidualnie zaleze z jakich sie skorzysta aby odnosic ko
Dodano: 10 marca 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: potencjalny klient
nigdy nie próbujcie w tym banku konta zakładać , pracownik będzie was trzymał około godziny i twierdzi ze musi tak dużo opowiadać bo zwolnią go z pra
Dodano: 9 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Jan S.
Do angeli -pańskie filozofie są żenujące ,na poziomie szkoły podstawowej.Chciałbym ,aby pani wymyśliła coś innego bo oświadczam.źe płacę raty już kil
Dodano: 9 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: angela
taka sytuacja kiedy osoba spóźnia się z zapłatą a potem jest oburzona że czekają za to konsekwencje strasznie mnie śmieszy, podpisuje się umowę -
Dodano: 9 marca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Jeremi
Oferta wymarzonego bardzo ok. Kontakt z konsultantami, różnie bywa. Ogólnie spoko.
Dodano: 8 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Jan S.
Z tym bankiem jest chyba coś nie tak .Zapłaciłem wymaganą ratę tydzień przed terminem i już dawno o niej zapomniałem a oni przysyłają mi sms -a ,że na
Dodano: 8 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Joanna
Zafundowałam sobie telefon za 3200 na 3 raty.Pierwsza przypadała 10.02. Zapłaciłam 11.02 i się zaczęło...15.02 wysłano do mnie pismo obciążające mni
Dodano: 8 marca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.