Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [47]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: angela
wszystkie te historie są w jeden deseń, ten sam sposób pisania, jedna 'skrzywdzona' osoba postanowiła psuć opinię wszelakimi sposobami, troc
Dodano: 15 luty 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Majka
Co mam zrobić jak w wpłatomacie wpłaciłam znaczną ilość pieniędzy i po czterech dniach nie ma ich jeszcze na koncie? Nikt nie potrafi powiedzieć ki
Dodano: 15 luty 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Tadeusz
Mam w tym banku kartę kredytową z limitem 1.000 zł. Kartę spłacam w ratach minimalnych, które wynoszą przeważnie ok 50.00 zł. Ostatnio zamiast 50,0
Dodano: 14 luty 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: zika
opinia negatywna
Dodano: 14 luty 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Róża
Po połączeniu banków jest straszny problem z kontem internetowym, przez jakieś dwa dni po nowym roku bankomaty w ogóle nie chciały mi wypłacać kasy, p
Dodano: 13 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Franciszek
Czy ktoś mądry może mi wytłumaczyć taką sytację. Ponad rok temu zablokowali mi na karcie kredytowej wypłatę gotówki z bankomatu ,bo miałem zadłużenie
Dodano: 13 luty 2016
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: alex
trafiłem przypadkiem na ekspres kasę, ale bardzo się cieszę, bo dobra pożyczka. więc polecam, było szybko i miło, a teraz już biorę drugi raz.
Dodano: 12 luty 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Jacek
Po dwunastu latach traktują człowieka jak śmiecia
Dodano: 12 luty 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: nigdy więcej mBanku
jestem w trakcie rezygnacji, założyłem konto w innym banku, obsługa klienta to totalne bagno! NIE POLECAM!!!
Dodano: 12 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: halinowa
ja moge polecic karte gotówkową w Raiff, bardzo korzystne warunki przy niskich opłatach, czego chciec wiecej. Trochę co prawda naczekalam się w oddz
Dodano: 12 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.