Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [469]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: Krzysiek
@ Piotr może i kredyt hipoteczny fajny, ale załatwienie formalności z tym związanych graniczy z cudem. Po miesiącu się poddałem! No chyba, że ja po p
Dodano: 26 sierpnia 2011
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Marianna
Skusiłam się na Alior Bank na samym początku, kiedy to bank powstawał. Fajne kiedy konto było za darmo....teraz już tak nie jest (ubezpieczenie). No i
Dodano: 26 sierpnia 2011
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Artur
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług Banku BPH. Nie chodzi mi tu o produkty ale o obsługę sprzedażową - dodzwonienie się do kogokolwiek, kto z
Dodano: 26 sierpnia 2011
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Bart
Pomimo, że od dwóch lat na kocie w Lukas Banku trzymam tylko minimalną ilość środków, a konto utrzymuje tylko dla wpłat, to zadzwoniła wczoraj do m
Dodano: 26 sierpnia 2011
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Violetta
Lukas bank ? Mam o nim dobre zdanie. Nawet bardzo dobre. Wiele rzeczy brałam na kredyt, po przez media markt, itp. Dodatkowo kiedyś zaproponowali mi s
Dodano: 26 sierpnia 2011
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBank
mBankAutor: tass
Ja jestem zadowolony z mBanku - przelewy za darmo, karta za darmo, wypłaty z bardzo dużej liczby bankomatów za darmo. Ostatnio korzystałem także z wp
Dodano: 26 sierpnia 2011
Nordea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Nordea Spektrum
Rozmawiałem ze znajomą, która ma to konto w Nordea - bardzo sobie chwali zarówno obsługę jak i produkt. Twierdzi, że w żadnym z dwóch banków w których
Dodano: 26 sierpnia 2011Zobacz więcej (7 opinii)
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: abc
Kiedyś miałem u nich kredyt na samochód używany i byłem zadowolony, bo bank udzielił mi takiego kredytu bez problemu, mimo, że był to czas, gdzie b
Dodano: 26 sierpnia 2011
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Mam w tym banku konto bankowe dbNET i do tego kredyt mieszkaniowy.
Zaczynałem od hipoteki i żeby obniżyć oprocentowanie, założyłem dbNET (jakiś
Dodano: 26 sierpnia 2011
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: Martucha
A ja mam tu konto od 4 lat. Założyłam jeszcze na studiach i na razie jestem zadowolona. Nie znam się za bardzo na bankowości ale słyszałam, że niektór
Dodano: 26 sierpnia 2011

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.