Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [468]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Premium
Kiedy korzystam z konta nie stoję w kolejce, lecz uśmiechnięci pracownicy banku prześcigają się, by mieć szansę obsłużenia mnie, czuję się dowartościo
Dodano: 28 sierpnia 2011Zobacz więcej (3 opinie)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Premium
Kiedy korzystam z konta nie stoję w kolejce, lecz uśmiechnięci pracownicy banku prześcigają się, by mieć szansę obsłużenia mnie, czuję się dowartościo
Dodano: 28 sierpnia 2011Zobacz więcej (3 opinie)
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Standard
Konto StandardAutor: bambi
Ja mam konto ROR Standard i jestem zadowolony. Jak się wypłaca z ROR-u pieniądze tylko na dowód na poczcie i nie ma sie karty do bankomatu, to kon
Dodano: 28 sierpnia 2011Zobacz więcej (3 opinie)
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Minnie
Moje zdanie jest takie, że Toyota Bank jak mało który bank naprawdę liczy się ze swoimi klientami. Oczywiście nie jestem naiwna i zdaję sobie sprawę
Dodano: 28 sierpnia 2011
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: MarekS
Jstem klintem mBanku od Ponad 4 lat i jak się ma szczęście to fajnie wszystko biegnie, tanio i bezproblemowo. Miałem konto zwykłe ROR i konto oszc
Dodano: 28 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: katja11
Mam konto w Polbanku od jakiś 4 lat - generalnie zakładane było “na szybko”, ponieważ potrzebowałam konta w banku który wydaje karty od ręki
Dodano: 28 sierpnia 2011
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: milton
"Mój dom, w którym mieszkam od lat, mój dom, w którym siedzę nie raz, mój dom ..." Dostałem kredyt w momencie tejże właśnie reklamy banku
Dodano: 27 sierpnia 2011
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
nie dostałeś nigdzie kredytu ? nie zamartwiaj się niepotrzebnie. W Getin Banku zawsze dostaniesz, wal do nich śmiało ;)
Dodano: 26 sierpnia 2011
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Marta
Dostałam u nich kredyt na mieszkanie. Fachowa, szybka obsługa, we wszystkim mi pomogli. Naprawdę nie myślałama, że to będize takie proste. Dziś mam kr
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: marek
nie chc nic szsye na temat tego banku, żenada ! wcisneli kartę kredytową i pół roku się bujałem, zanim to odkręciłem. Mało tego, nawet nie wiedziałe
Dodano: 26 sierpnia 2011

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.