Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [462]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: maxi cat
chciałem mały kredyt w okolicach 30 000pln a robią tyle problemów i wymogów stawiają że aż się nie chce tego wszystkiego załatwiać. w inny banku dost
Dodano: 17 stycznia 2012
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: Jeezeebel
nie sądziłem że taki bank jak pocztowy może zaskoczyć interesującą ofertą kredytu gotówkowego, złożyłem wniosek, czekam już na kasę i mam nadzieję
Dodano: 17 stycznia 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Robert
witam.. do tej pory sądziłem że to bank przyjazny klientowi, właśnie wczoraj miałem nieprzyjemny telefon z windykacji, tłumaczę że zapomniałem i zrob
Dodano: 17 stycznia 2012
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Jola
konto osobiste > 30 idealne dla studentów , zero opłat, polecam ! dużym plusem jest też ilość bankomatów
Dodano: 17 stycznia 2012
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
drożyzna, w ofercie nic ciekawego... na infolinii brak kompetencji, w placówkach siedzą chyba za karę... nie polecam
Dodano: 16 stycznia 2012
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Felek
Mam konto osobiste i brałem kilka razy kredyty gotówkowe. Bank jak dla mnie przychylny, mila obsługa w placówce. Nie miałem nigdy żadnych kłopotów
Dodano: 12 stycznia 2012
HSBC Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie HSBC Bank Polska SA
HSBC Bank Polska SAAutor: Krycha
Wielokrotnie brałam w HSBC kredyt na meble z Ikei i jestem z ich usług zadowolona. Spłacałam dwie raty w miesiącu i po spłacie całkowitej automatyc
Dodano: 11 stycznia 2012
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: renatka
Mam od niedawna konto w Alior Banku... jestem bardzo zadowolona, 0 PLN co mnie cieszy najbardziej, przemiła obsługa w placówkach. Szybko, sprawnie. Zo
Dodano: 11 stycznia 2012
Santander Consumer Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Santander Consumer Bank
co za bank - masa ludzi pracuje, wyzysk, marne zarobki ale wymagania ponad stan... infolinia upierdliwe wpycha klientom produkty -jakby mogli to przez
Dodano: 11 stycznia 2012
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Filipek
Oferta banku różnorodna, panie w placówce również niczego sobie ale praktyki Citi mają wiele do życzenia. Nęcą promocjami za posiadanie np. karty kr
Dodano: 11 stycznia 2012

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.