Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [46]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Bogdan
Odnośnie oferty i produktów, to jak wszędzie są lepsze i gorsze. Generalnie jest bardzo konkurencyjna oferta. Mnie natomiast ujmuje serwis i jakość ob
Dodano: 17 luty 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: iwona n.
Od roku spłacam kredyt nie spóźniłam się z zapłatą żadnej raty. Dzwoniłam na infolinię i byłam w oddziale z prośbą o odroczenie kilku rat, usłyszałam
Dodano: 17 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: angela
ale jeśli pan oczekuje na odpowiedź w swojej sprawie to raczej na forum internetowym nie zostanie ta sprawa rozwiązana, jak ma się problem to się go r
Dodano: 17 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: tamarka
wszystko sprawnie, dobry wybór ofert dla kazdego, osobiste i dla firm też, pomocna obsługa. W moim oddziale w Lublinie zawsze bez problemów:)
Dodano: 17 luty 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: thx
niestety czas na zaksięgowanie Twoich pieniędzy to ok 2 tyg. ważne że zgłosiłaś tą sytuacje jak najszybciej. Możesz być spokojna bo to akurat złośl
Dodano: 17 luty 2016
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Negatywna
W ubiegłym roku pani z banku Alior zadzwoniła do mnie z informacją o kredycie konsolidacyjnym -3% i zmniejszona rata.To fikcja. Już na wstępie pani
Dodano: 16 luty 2016
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: duszka
Nie podoba mi się to ze gdy wchodzę do oddziału w Biłgoraju to pracownicy rozmawiają tak głośno przez telefon ze aż slysze inne nazwiska klientów.
Dodano: 15 luty 2016
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Suweran
Bezwzględni ludzie, miło przy braniu kredytu, a przy kłopotach nie ma co na nich liczyć. Nic Ci nie pomogą, a tylko dobiją. Wstrętnie postępujący bank
Dodano: 15 luty 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Andrzej P
Dziś w łodzi w placówce przy ul. Rzgowskiej tylko dwoje pracowników, jeden z klientami przy burku i drugi to kasjerka. Na pytanie, czy jest ich tyl
Dodano: 15 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Franciszek
PERFIDNE KŁAMSTWO -NA PONIŻSZY WPIS .JA np.nie mam nic wspólnego z innymi wpisami .Oczekuje ,aby ktoś odpowiedział na moją sprawę.A swoją drogą SYGMA
Dodano: 15 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.