Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [459]

Ostatnie opinie użytkowników

Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie dbNET
dbNETAutor: szukaczka konta
-dbnet dyskwalifikuje 10 zł za kolejny przelew, bo tylko jeden w miesiącu jest darmowy!!! a inne konta, cóż... -getinonline często
Dodano: 19 października 2012Zobacz więcej (23 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kinga
No przepraszam, przepraszam, ale myślałam, że w momencie zmiany loga i nazwy z lukas banku to zmieni się coś więcej, niż tylko logo i ... się pomylił
Dodano: 18 października 2012
Alior Sync opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Sync
Alior SyncAutor: Klaudia
Prowadzę w nim rachunek od początku istnienia tego banku i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Obsługa online o każdej porze dnia i nocy. Wysokoopro
Dodano: 18 października 2012
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Piotr
Jestem z Mille Prestige już 6 rok. Przesiadłem się z Aquariusa. Na początku było ciężko ale Mille odrobiło pracę domową. Funkcjonalność konta jest
Dodano: 8 października 2012
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Xionc
Mam dobre konto i jestem bardzo zadowolony, konto bezpłatne przy wpłatach 1000 zeta miesięcznie no i zwrot 3% wydatków w sklepach spożywczych ("
Dodano: 27 września 2012
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Rachunek eKONTO
Słaby wybór kart, tylko z paypass, którego nie jestem zwolenniczką. Opłata, za karte jeżeli nie wydasz 100 zł.
Dodano: 20 września 2012Zobacz więcej (67 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: icer
Właśnie przeniosłem rachunek do DB.
Tam mam wszystko jest za free I sam rachunek jest oprocentowany. 15 pln za rachunek miesięcznie to trochę za
Dodano: 5 lipca 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: majka
mam konto w kredyt banku i mam tez karte mastercard world.
wszystko bylo ok, do czasu kiedy najpierw bak zablokowal karte glowna bo nie podobalo
Dodano: 30 czerwca 2012
Volkswagen Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Pakiet Standard
bez uwag, od kilku lat mam konto normalne i firmowe i jest ok, no może lokaty mogły by być ciekawiej oprocentowane
Dodano: 28 maja 2012Zobacz więcej (6 opinii)
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: Krzysztof
Również odradzam Bank Pocztowy-pieniądze z tego banku zabrałem, konto zlikwidowałem po ostatniej wizycie w oddziale tego banku Obsługa pozostawia w
Dodano: 26 maja 2012

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.