Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [457]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ali baba
O te wyciągi zle za opiniowałem
Dodano: 2 stycznia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ali baba
Ja od sześciu miesięcy proszą się o wyciągi ,i mają to w.... .I niech Mi ktoś doradzi co z nimi zrobić
Dodano: 2 stycznia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mirek
Nie polecam. Jestem osobą która zawsze starannie pilnuje spłaty rat. Ale przelew wewnętrzny, który powinien natychmiast się zaksięgować, w SygmaBa
Dodano: 28 grudnia 2012
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: grzes
Kolego Jarku jak czytam te twoje wypociny to mi się śmiać chce.Liczyłeś że jakikolwiek bank to instytucja charytatywna? - nie wpłaciłeś na czas-Two
Dodano: 24 grudnia 2012
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: bolo
ludzie nie bierzcie tam kredytow bo was zalatwią na cacy polowe akcji tego banku ma windykacja kruk
Dodano: 17 grudnia 2012
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: bankopl
Nie masz konta prestige tylko premium Zrób konwersje na techniczne do spłaty kredytu i będziesz miał za darmo
A jeśli chodzi o wpłaty na konto
Dodano: 29 listopada 2012
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Marek
co za wpłatę gotówki we własnym oddziale, na własne konto firmowe pobiera 0,5% prowizji ? Dziś właśnie skasowali mnie 25 zł, za wpłatę 5 tysięcy !
Dodano: 25 listopada 2012
BGŻOptima opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻOptima
BGŻOptimaAutor: Maurycy
BGŻ optima super sprawa jako fajna alternatywa swobodnego oszczędzania, bardzo dobre warunki oprocentowania w porównaniu z konkurencją, a dodatkowo
Dodano: 24 listopada 2012
BGK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGK
BGKAutor: katarzyna
Bgk promuje bylejjakość.
Dodano: 23 listopada 2012
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Jarek
Niedawno otrzymałem informacje o zmianie wierzyciela kredytu gotówkowego właśnie na Alior Bank. Przez rodzinne problemy przelewu dokonałem 5 dni po t
Dodano: 20 listopada 2012

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.