Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [451]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Filip
To jakaś podpierdółka przy takich wysokich kosztach komu się opłaca brać taką szybką pożyczkę ? przecież to chore ! ja bym w życiu się na coś takiego
Dodano: 27 luty 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Andzia M.
Szybka pożyczka to dogodny i expresowy sposób na możliwość podjęcia gotówki. Wiadomo ile pożyczasz i ile musisz oddać. Przemawia do mnie brak zbędnych
Dodano: 27 luty 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: karolina opinie Karolina
podoba mi się idea szybkich pożyczek. znowu idą swieta, tym razem wielkanocne. bede potrzebować trochę gotówki, zeby rodzinie święta wyprawić, więc we
Dodano: 27 luty 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marek
Kierownik oddziału PKO twierdzi, że Sygma to nie jest bank i nie należy się łudzić, że będzie przestrzegał reguł bankowych. Oczywiście ja także przy
Dodano: 26 luty 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: MARIAN
Fajnie, że jest taka możliwość na rynku zawsze to jakaś alternatywa. Szczególnie patrząc na to tak, że różnie w życiu bywa i wszystko może się zdarzyć
Dodano: 26 luty 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Agnieszka
Umowę podpisałam . Pieniądze wydałam na pilną sprawę. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i jestem zadowolona
Dodano: 26 luty 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Jarek
Opinie na temat szybkich pożyczek z reguły będą negatywne, ponieważ ludzie mówią, że to wysokie koszty, ale patrząc na fakt, że nie musiałem przedst
Dodano: 26 luty 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: wuka
zakladanie konta online od ręki,oferta Banku zadowalajca Uwagi;brak telefonów w internecie do placówek,brak informacji o kartach dla płatności inte
Dodano: 23 luty 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Michał
Sygma Bank Polska jest oddziałem francuskiego Sygma Banque Societe Anonyme (Spółka Akcyjna). Specjalizuje się w aktywnym - WYŁUDZANIU PIENIĘDZY !!! rO
Dodano: 19 luty 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: były klient
ODRADZAM,OBRACAJĄ PIENIĘDZMI KLIENTÓW NIE DAJĄC NIC W ZAMIAN,CORAZ NIŻSZE PRAWIE ZEROWE OPROCENTOWANIE LOKAT.
Dodano: 18 luty 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.