Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [45]

Ostatnie opinie użytkowników

Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: majkel
WON Z POLSKI - POLSKA DLA POLAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 19 luty 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: nejm_2pl
Nie brać żadnych kredytów kart , ubezpieczeń kredytów. Oszustwo na każdym kroku brak kompetencji i typowe nazi....praktyki . Ten Bank niebawem bedzi
Dodano: 19 luty 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: lilekwawa
UWAGA NA TEN BANK , OSTRZEGAM !!!! Jeżeli ktoś ma tam środki , niech je przeniesie do normalnego podmiotu. Praktyki lichwiarskie , a forma kontak
Dodano: 19 luty 2016
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Klientnaskrajuzałamki
Ten bank to koszmar, od ponad 2 miesięcy próbuję zgłosić jedynie zmianę numeru dowodu osobistego, w banku byłam już 3 razy, za każdym razem papierol
Dodano: 19 luty 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Adam Wojtaś
To oszuści.Ich system bezpieczeństwa blokuje ludziom konta!!!Klienci muszą dostarczać najrozmaitsze dokumenty potwierdzające ich tożsamość.Człowiek ni
Dodano: 19 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Melania
myślę, że z człowiekiem, który tak naprawdę nie chce nic zrobić, poza hejtowaniem na forach o sygmie, nie ma co dyskutować w ogóle, bo on zawsze s
Dodano: 19 luty 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie mBank
mBankAutor: marta
moim zadaniem serwis oraz aplikacja nie mają sobie równych, wychodzą z fajnymi nowoczesnymi rozwiązaniami, wszystko mam bezpłatne a 200 zł obrotu k
Dodano: 19 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: edek77
korzystna oferta dla kont osobistych i firmowych, dobry pakiet ubezpieczen, warunki jasne. Krótko i na temat :)
Dodano: 19 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Franciszek
Ale pani jest mądrą kobietą-z tej wypowiedzi płyną same mądrości.ja nie muszę iść do banku ,bo tam mi nic nie powiedzą mądrego ,chcę tylko zasugero
Dodano: 18 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Bogdan
Oczywiście dla Banku duży pozytyw, czego nie zaznaczyłem w poprzedniej wypowiedzi omyłkowo.
Dodano: 17 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.