Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [446]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klijent
Najgorszy bank z jakim współpracowałem. Spłaciłem kredyt przed terminem. kilka dni później zadzwoniłem czy wszystko ok. Pani powiedziała, że wszytko j
Dodano: 9 kwietnia 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Anty
Powiem krótko najbardziej pojebany bank! Złodzieje NIE RADZE BRAC TAM KREDYTÓW!!
Dodano: 9 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: halszka
W ubiegłym roku zapłaciłam cała zaległość z myślą o zakończeniu korzystania z "usług". Nie było mi jednak po drodze by załatwić sprawę do ko
Dodano: 9 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Arek
Szokuje mnie podejście tego banku do klientów! miałem kartę kredytową - spłaciłem ją z trudnościami bo straciłem pracę ale udało mi się spłacić to -
Dodano: 8 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: jedrek
Chcialem kupic lodowke na raty. W sklepie Euro-agd zaproponowano mi zakup w 6-ciu ratach bez oprocentowania i dodatkowych oplat w Sygma Banku. Po z
Dodano: 7 kwietnia 2013
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
System transakcyjny z zamierzchłej przeszłości - w weekend nie da się wykonać żadnej operacji, jak ci zabraknie kasy i trzeba przelać z oszczędnościo
Dodano: 6 kwietnia 2013
BGŻOptima opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek Oszczędnościowy
Niestety 4,10 % dużo spadło oprocentowanie nie jest to już takie atrakcyjne jak jeszcze niedawno.
Dodano: 6 kwietnia 2013Zobacz więcej (2 opinie)
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: pomyłka
przestrzegam. infolinia na którą nie można się dodzwonić. częste problemy z płatnością kartą, jak informują na info "chwilowe problemu na łączach
Dodano: 5 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gutman
Dziwi mnie iż nasze państwo pozwala na okradanie naszych obywateli przez takie kretyńskie banki gdzie są służby chyba biorą łapówki żeby ten proceder
Dodano: 4 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gerard
Trzeba napisac zbiorowy pozew do Sadu o probe wyludzania pieniedzy przez Bank. Wtedy moze Wysoka Kara nauczy ich Litery Prawa iwyksmitujeich z POLSKI.
Dodano: 4 kwietnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.