Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [444]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ob II kategorii
Dostałem esemsem z tego banku ,ze mam zapłacic za rzekomą karte,której nie posiadam , nie urzywam ....
Dodano: 22 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: misia
Mają jakiś nowy produkt, jakieś ubezpieczenie mieszkania, czy jakoś tak. Uważajcie, nie dajcie sobie go wcisnąć, bo na różne sposoby próbują je wcisną
Dodano: 18 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Piter29010
Mam juz trzeci kredyt u nich dodam ze kazdy przekraczal 3tys.pln i nie mam zastrzezen poprostu trzeba pilnowac rat
Dodano: 18 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: msciciel
Najgorszy bank jaki istnieje.Dzieki Bogu po dlugiej chorobie,ktora uniemozliwilami splacanie rat i o oczywiscie bank szybko mnie podal do komornika
Dodano: 18 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: asassq
Oni nie mają oddziałów, tylko punkty obsługi Klientów. A bez potwierdzenie, to niby jak miała spłacić?
Dodano: 17 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Dominika
Sytuacja miała miejsce z moją mamą - osobą w podeszłym wieku. Spłacała raty kredytu na pralkę i regularnie je wpłacała osobiście w oddziale tego pseud
Dodano: 16 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: PUCHAJDA
Witam Ostrzegam wszystkich nie bierzcie na raty w tym Banku. Miałem mieć raty bez odsetek a zapłaciłem ponad 600 zł NIE POLECAM bralem w różnych b
Dodano: 16 kwietnia 2013
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: kinga
proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej kampanii reklamowej PKO BP z udziałem Szymona Majewskiego, ankieta stanowi część mojej pracy licencjackiej
Dodano: 16 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Genio
Panie Ziąber zróbcie lepiej porządek na tzw. infolinii, bo to co wygadującą tamtejsi pracownicy, to jakaś porażka. kompletnie nie wiedzą o czym mówią.
Dodano: 15 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kam29
Bardzo beznadziejny bank, na przelew czekam ponad 21 dni a miał być zrealizowany do 14 dni i dzwonię i pytam i proszę a oni tylko obiecują że moje
Dodano: 15 kwietnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.