Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [443]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: jarson83
PO PROSTU-BANK DO KITU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIGDY NIE ZOSTANĘ ICH KLIENTEM I NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OD DWÓCH MIESIĘCY PRÓBUJ
Dodano: 29 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: dawcio
Zakupiłem towar za350 zł, miało być zero odsetek, i 2 zł miesięcznie za ubezpieczenie. oczywiście dostałem kartę ale nie aktywuję. \okazuje się że za
Dodano: 29 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Magdalena
Wszystko spłacone a weryfikacja negatywna przy zakupie roweru i nie można się dowiedzieć dlaczego nikt nic nie wiem zero informacji.
Dodano: 29 kwietnia 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: max
Przestrzegam przed współpracą z Credit Agricole. Obsługa na niskim poziomie, niedotrzymywanie ustaleń, przeciągające się tygodniami terminy i rażące
Dodano: 29 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Dorota
Nie wiem co się dzieje miałam kiedyś pożyczkę u w tym banku i spłaciłam ją dobrze a dzisiaj chciałabym kupić rower na raty i sygma bank zrobił mi o
Dodano: 26 kwietnia 2013
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Tragedia.....rozbój w biały dzień......prowizja za przelew między własnymi rachunkami to 12 PLN.....tylko jeden w miesiącu jest darmowy
Dodano: 25 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: jeff
wszystko jest w umowie czytać nie umiecie . Sygma nie jest taka zła . korzystam regularnie i nie narzekam . sygma daje pożyczki zwiekszonego ryzyka wi
Dodano: 24 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: zalamany
Niech sie udlawia tymi pieniedzmi,ktore kradna biednym ludziom,niech ich szlag trafi za krzywdy,ktore zrobili ludziom.Wiecie dlaczego nikt nie rusza
Dodano: 24 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Maja
Horror! Ponieważ mama moja dostała udar krotoczny i została sparaliżowana, nie może mówić , jeść, poruszać się itd. A od trzech miesięcy płaciłam w ci
Dodano: 23 kwietnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: anonim
Zwrócić należy też uwagę na bardzo istotną rzecz jeżeli nie zapłacisz raty w terminie masz blokadę na inne kredyty bo wpisują Cię do Bik i przez rok
Dodano: 23 kwietnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.