Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [44]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Skipisek
Mam u nich konto złotówkowe i w €. W grudniu otrzymałem ofertę na tani kredyt, bez formalności. Skorzystałem, dołożyłem oszczędności i spłaciłem hipot
Dodano: 23 luty 2016
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Marcin
Dostałem nakaz zapłaty z sądu za umowę podpisaną w 2009 roku, konto miało być bezpłatne. Wykonałem na początku może jedną transakcje, po czym zapomn
Dodano: 23 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Ludzie czytam te opinie i wlos mi sie jezy na glowie.Jak mozecie pozwalac na okradanie sie przez ten zlodziejski ambergoldraiffeisenpolbank ?? Piszcie
Dodano: 23 luty 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: BYLA KLIENTKA
Wroclawski oddzial Getin Bank (Arkady Wroclawskie), podpisalam Aneks do umowy 02.02.16, dzisiaj jest 23.02.16 i w centrali jeszcze go nie maja, zaginą
Dodano: 23 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: marcin
bardzo przyjemna obsługa w banku, warunki jasne i moim zdaniem korzystne więc jak najbardziej na plus i polecam :)
Dodano: 22 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: krevkaDi
Duży plus za cierpliwość i wyczerpujące odp. konsultanta. dot. konta osobistego, co znacznie ułatwiło podjęcie decyzji i nie czułam się jak ciemnota
Dodano: 22 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: angela
jakim cudem bank może pobrać opłatę są kartę która nie została aktywowana? To chyba jakieś dziwne domysły, co ma piernik do wiatraka?
Dodano: 22 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Ziutek
Sygma bank przysłała mi nową kartę kredytową wbrew mojej woli .Nawet jeśli jej nie aktywuje to i tak policzą mi opłatę za roczną kartę ,bo mam u nich
Dodano: 21 luty 2016
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: marcin
ludzie ta karta to katasrofa . nie dziala poza UE. obsluga i reklamacje to koszmar maja cie w nosie. jestem w rpa od tygodnia i w zadnym banku nie
Dodano: 20 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: angela
referuję się do jakże mądrego wpisu: "Oczekuję aby ktoś odpowiedział na moją sprawę", na forum ktoś odpowie?
Dodano: 20 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.