Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [438]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ganja
Witam srdecznie wszystkich!!! moze ktos z Państwa mi pomoże lub odpowie na pytanie. Kupiłem na Raty lelewizor. rata płatna do 5 kazdego miesiąca. rate
Dodano: 1 czerwca 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Zbys
Chciałem kupić kiedyś parę rzeczy w Praktikerze... Musiałem więc podpisać akces na kartę debetową SygmaBank, aby udzielono mi debetu w Praktikerze,
Dodano: 31 maja 2013
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: baant
na moich kontach nie ma moich spłat. Jeżeli mozecie uciekajcie z tego banku
Dodano: 30 maja 2013
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: baant
Jestem klientem tego banku z przymusu. Zostalam przejęta z BG z dwoma kredytami hipotecznymi. regularnie splacam raty aż tu nagle komornik zabiera m
Dodano: 30 maja 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Lucjan
Jestem emerytem i brałem pożyczkę w ofin.pl Wziołęm 400zł na 30 dni. Jestem zadowolony bo szubko ofin.pl wypłacił pieniądze. Polecam ich
Dodano: 29 maja 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Karol
Hej. Polecam OK Money. Brałem pieniądze, szybko załatwiłem temat. OK Money jest naprawdę OK :)
Dodano: 29 maja 2013
MiniCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MiniCredit pożyczka
Potrzebowałam kasy na już. Wzięłam chwilówkę w Mini Credit i jestem zadowolona. Bez zaświadczeń o zarobkach. W ten sam dzień dostałam kasę od Mini Cr
Dodano: 29 maja 2013Zobacz więcej (2 opinie)
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Kari
Pozytywne komentarze dodają pracownicy tego banku! Ja nie dostałam wynagrodzenia, wzięli ode mnie dane potrzebne do sporządzenia umowy. Umowy nie mam
Dodano: 28 maja 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marta
Chciałam podjąć u nich pracę niby jako hostessa... Miałam krótkie szkolenie bardzo sympatyczna Pani opowiedziała mi jakie to wspaniałe są te ich kart
Dodano: 28 maja 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: miki
Spóźniłem się o 3 dni ze spłatą raty i zaraz się przypomnieli telefonicznie ( i to akurat jest ok ) ale nikt telefoniczne nie powiedział że spóźnien
Dodano: 28 maja 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.