Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [43]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klient z 10 letnim stażem
Jako klient z 10 letnim stażem muszę stwierdzić źe bank ten nie ma argumentów ,aby przyciągnąć np.nowych klientów .Opłaty drogie ,niektóre niezrozumi
Dodano: 26 luty 2016
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: uzytkownik
Żenada, pozostałem w tym banku po przejęciu Nordea, największy błąd jaki mogłem popełnić. Na reklamację, "zjedzona "wpłata przez wpłatomat
Dodano: 26 luty 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Klient
Taki numer wymyślili i oni i Idea i pewnie wszystkie te kolosy pana Cz. Wymyślili komunikacje z klientem przez własne strony WWW po zalogowaniu. Ja
Dodano: 25 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: klient ponad rok
Angela , amelia zróbcie coś aby w tym waszym banku wszystko działało jak należy to ludzie nie będą publikować negatywnych komentarzy.
Dodano: 25 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: mlodzian
Ogromny plus za stałe warunki w przypadku wymarzonego konta osobistego, tym mnie złapali i trzymają :D
Dodano: 24 luty 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
W 2015 nałożono opłaty za używanie karty kredytowej, której akurat nie używam, i nie powiadomiono mnie mimo że mają adres mailowy i mogli uprzedzić
Dodano: 24 luty 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
konto firmowe jest bardzo na plus, dużo mają darmowych usług, polecił mi kolega i jestem bardzo zadowolona...
Dodano: 24 luty 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Alicja
Witam, moja mama zmarła w listopadzie 2015r, miała zawartą umowę na kredyt ratalny, kwota ok. 4.000zł (cztery tyś zł), z niewiedzy o umorzeniu długu
Dodano: 24 luty 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: JK102
I kicha. Przeczytałem kilka opinii o tym banku i włączyły mi się bnufory czyli hamulce.
Dodano: 24 luty 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Klient
Niegrzeczna obsluga infolinii. Niekorzystne dla klienta warunki.
Dodano: 23 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.