Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [428]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Jola
Rozumiem, że bank dba o spłatę kredytu ale sposób kontaktu z klientem jest bardzo nieprzyjemny. Z moich wyliczeń wynikało, że koniec kredytu.. dziś t
Dodano: 13 sierpnia 2013
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Magda
Nic nie można załatwić w tym banku.Odsyłają mnie jaden do drugiego .Konto zablokowane,komornik wysłał pismo do banku trzy tygodnie temu że mają je odb
Dodano: 9 sierpnia 2013
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Tomek
Bank największy, ale także z największymi i przeróżnymi opłatami, najdłużej się też tam wszystko załatwia (dopisanie żony do zwykłego mojego konta
Dodano: 8 sierpnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marek
Mam kartę kredytową w SB już od jakiegoś czasu, nigdy nie miałem problemów az tu nagle telefon z widykacji ,ze cos nie gra więc poszedlem do placów
Dodano: 8 sierpnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: KIM
TO COŚ TRUDNO NAZWAĆ BANKIEM A LUDZIE TAM PRACUJĄCY TO BEZDUSZNE I BEZUCZUCIOWE STWORZENIA. MOJA MATKA MA TAM KREDYT I TAK JEJ SIĘ UKŁADA W MIESIĄCU Ż
Dodano: 8 sierpnia 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Niezadowolona
W tym banku nadal nęka sięklientów telefonami czy sms pomimo, że jest to zabronione./ Wystarczy mały kilkudniowy poślizg w zapłacie raty i już się zac
Dodano: 7 sierpnia 2013
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie dbNET
dbNETAutor: St
mam 2 dni a już mam dość takiego konta zdarli ze mnie 10 zl. za sprawdzenie stanu w bankomacie i raz karta nie poszła. Zamknięcie rachunku tez kosz
Dodano: 7 sierpnia 2013Zobacz więcej (23 opinii)
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: oszukany
Wziąłem ktedyt ratalny w Sygma banku, który wpłaciłem w terminie 6 miesięcy, ostatnią wpłatę zrobiłem w kasie sklepu RTV AGD w dniu 20.06 który BYŁ OS
Dodano: 7 sierpnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: beatusia
moja tesciowa wziela splacala raty ni ztąd sprzedali jej kredyt i musi teraz spłacać odnowa oczywiscie powiększoną kwotę .
Dodano: 7 sierpnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: XXX
Ubezpieczenie - Buahahaha to Ci napiszą że coś jest nie tak teraz borykam się z nimi i użeram po śmierci ojca miał ubezpieczenie i przysłali odmowę
Dodano: 6 sierpnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.