Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [423]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Fatalny bank, fatalna strona internetowa, niegrzeczna szefowa placówki ul. Zwierzyniecka w Krakowie. Jak najdalej od tego banku.
Dodano: 20 września 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Frustrat!
Ponad 2 miesiące oczekiwania na rozpatrzenie wniosku kredytowego, na mieszkanie z założona KW, własnościowe, zdolność kredytowa jest... tylko analit
Dodano: 20 września 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Piotr Żbik
kredyt na 1199 zł na 6 miesięcy z oprocentowaniem 0%, 1199/6=199.833333 więc po zaokrągleniu wpłacałem 199.83 nie sprawdziłem jednak że ta kwota p
Dodano: 17 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: GIDEON DANIEL
Ma to na celu informowanie opinii publicznej, że AGENCY KREDYT ADIKO daje kredyty dla ogółu społeczeństwa, krajowych i międzynarodowych na tanie stopy
Dodano: 16 września 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: wieslaw
NIE POLECAM nikomu tego banku po wprowadzeniu opłaty 5zł za każdy przelew wewnętrzny,właśnie rezygnuję z prowadzenia tam rachunku.
Dodano: 13 września 2013
GBS Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie GBS Bank
GBS BankAutor: podbiał
Do czasu! Jestem ich klientem od 17 lat. I jest to bank \" zazdrosny\". Bank, lokalny, który w razie trudności klienta nie potrafi myśleć da
Dodano: 13 września 2013
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Zostałem wplątany przez \"doradcę\" w 15letnią umowę która nie pozwala mi wycofać się w trakcie i jeszcze 11 lat muszę płacić albo strac
Dodano: 11 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Robert
Ja akurat potrzebowałem na wyprawę na ryby, na którą byłem umówiony już wcześniej, ale również miałem problemy z otrzymaniem wypłaty. Na szczęście m
Dodano: 10 września 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klient do wczoraj
Po latach współpracy i rzetelnych spłatach,otrzymuje odmowę na kolejny kred. ratalny bez podania powodu lub chęci wyjaśnienia ze strony banku.Widać
Dodano: 10 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Anka
Można pożyczyć do nawet 2000 zł. Gdy potrzebowałam kupić dziecku wymagane podręczniki, a wypłata znowu się spóźniała to właśnie u nich pożyczyłam ko
Dodano: 10 września 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.