Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [421]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: poszkodowany
Bank bph nie ma prawa reklamowac sie jako bank postepujacy wg zasad FAIR PLAY poniewaz taki nie jest LUDZIE TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA jak bedzie
Dodano: 28 października 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: KRZYSIEK
A CO DO OBSŁUGI WIADOMO ŻE LEPIEJ ŻEBYŚ SAM WIEDZIAŁ WIĘCEJ NIŻ PANIENKA KTÓRA PRACUJĘ NA MOŻE JAKIEJŚ UMOWIE ZLECENIE OD 2 MIESIĘCY......więc przetw
Dodano: 27 października 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: KRZYSIEK
WITAM, MAM KONTO OSZCZĘDNOŚCIOWE O ZWYKŁE W EUROBANKU. NIE MAM ŻADNYCH PROBLEMÓW, OCZYWIŚCIE JAK KTOŚ UMIE CZYTAĆ I TROCHĘ MYŚLI to nie będzie miał
Dodano: 27 października 2013
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Pablo
Oddział Nowy Sącz ul. Freislera 6 powierzchnia 200 m dwie kasy z tego jedna czynna, plus punkt obsługi rachunku i kredytów, który nie ma z tym nic
Dodano: 26 października 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Kasia
Mam wrażenie, że SYGMA BANK to jest jakiś parabank lub lichwiarska firma, dzień opóźnienia w spłacie raty i trzy telefony, traktują Cie jak złodzieja,
Dodano: 23 października 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ania
Ja należę niestety do tych niesolidnych dłużników. W pewnym momencie w życiu mi się skomplikowało i opuściłam jedną ratę. Dalej płacłam regularnie al
Dodano: 22 października 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Frugo
Ja nie mam żadnych problemów z tym bankiem kredyt spłaciłem terminowo za karte płace tylko dwa złote tylko przydało by się więcej darmowych bankomatów
Dodano: 22 października 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Hanna
Najgorszy Bank jaki mógł się pojawić na Polskim rynku. Mam w tym banku jeden przedmiot na raty, który spłacam regularnie i chciałam kupić jeszcze j
Dodano: 22 października 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: ANULECZKA
Nie można dokonać przelewu za bilet lotniczy; dotyczy LOT-u. Nie mają możliwości dokonania przelania z konta walutowego funtów do Anglii.
Dodano: 17 października 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: gość
NIE POLECAM. Oferta kredytu mieszkaniowego: dość dobra. Opieka doradcy: Gdańsk, Grunwaldzka 99/101 Tel. Doradcy Hipotecznego: 512 191 467 – ładne
Dodano: 16 października 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.