Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [419]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: wykiwany
obsługo klijenta super,tylko jest jedno ale zachorowałem i nie mogłem wpłacic 2 raty przyszedł gosciu zeby mi pomoc ale zeby do tego doszło musiałb
Dodano: 5 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Grejs
najgorszy bank z jakim mi przyszło współpracować, nie mogę się doprosić o zaświadczenie o zamknięciu karty!!!!!!!:(
Dodano: 5 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Michał
Polecam konto online bo to chyba jedyne konto na rynku w którym jest oprocentowanie. co prawda nieduże ale zawsze to więcej niż 0% jak ma szanowna kon
Dodano: 5 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Michał
Polecam konto online bo to chyba jedyne konto na rynku w którym jest oprocentowanie. co prawda nieduże ale zawsze to więcej niż 0% jak ma szanowna kon
Dodano: 5 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: łukasz
jest to najgorszy bank jaki widziałem niepolecam nikomu
Dodano: 5 listopada 2013
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: aga
Od paru lat miałam w banku Millenium konto, gdzie miałam tylko lokaty. Ostatnio postanowiłam je zlikwidować. I tu pojawiła się niespodzianka. Okaza
Dodano: 4 listopada 2013
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: mieszko V
PKO BP to bank który nazywa rachunki walutowe oszczędnościowymi a przynoszą same straty. Schemat wydojenia rachunków "oszczędnościowych"
Dodano: 4 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: marzena
Polecam kredyt budowlany. Dają atrakcyjne oprocentowanie i wszystkie formalności załatwiłem w dość krótkim czasie
Dodano: 4 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: tv maniak
a mi sie podoba pan adamczyk w reklamach. szacun za odwage ;)
Dodano: 4 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: deweloper
Uwazam ze kredyt w eurobanku jest bardzo elstycznym kredytem budowlanym: * Bank kredytuje do 100% przyszłej wartości nieruchomości i przyznaje do
Dodano: 4 listopada 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.