Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [417]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: malgosik
Żałuję bardzo ,że nie wpadłam na pomysł po czytania opinii 17 miesięcy wcześniej. Myślałam,że robiąc zakupy w sklepie rtvagd too będzie wszystko ok.
Dodano: 21 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: iwcia
Tak jak napisałam jestem w kropce. Miałam raty w tym banku i spłaciłam i nie było problemu. Teraz na wiosnę wzielam na raty kolejne rzeczy i nie ma pr
Dodano: 20 listopada 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Małgorzata
Ostrzegam przed limitem remontowym Credit Agricole W styczniu 2013 r otrzymałem kredyt tzw .limit remontowy z Credit Agricole na usługę stolarską p
Dodano: 19 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: zibi
Witam. Miałem kartę kredytową przez 8 lat i ratę za zakupy przesyłali SMS np. 100 zł a drugie 100 było ukryte!!! Tak nazbieralo się przez parę lat ok
Dodano: 19 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: TK
Oszustwo tego banku to prawda - po dokonaniu wcześnejszej spłaty nie rozliczają od razu kredytu i nie zamykają go. Pieniądze leżą tak długo na ile rat
Dodano: 19 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: monika
UWaga na Sygme - po wcześniejszym telefonie i informacji o tym że będzie wcześniejsa spłata doradca podał mi stan zadłużenia - pieniadze wpłaciłam..
Dodano: 19 listopada 2013
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Magda
no aż się chce napisać ZŁODZIEJE ! spłaciłam wcześniej kredyt, który był do 2018r. więc do tego czasu te odsetki powinny być zwrócone lub nie naliczo
Dodano: 19 listopada 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Miena
Na decyzję kredytową czekam od 28.09. Obiecano mi na piśmie, iż będzie w ciągu 4 tygodni, a czekam do dziś! Z takim traktowaniem Klienta jeszcze si
Dodano: 18 listopada 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: edix
Posiadam konto i jestem zadowolony z obsługi fachowej.
Dodano: 18 listopada 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: xxx
Ja miałem kredyt spłaciłem i jest ok , zero problemów oprocentowanie było takiej jakie podczas podpisywania umowy o kredyt , dostałem list z podzi
Dodano: 17 listopada 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.