Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [413]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Bry
W ubiegłym tygodniu minął termin mojej lokaty terminowej w Banku Pekao S.A. Lokata zawarta na okres 13 miesięcy z oprocentowaniem 8%. Odsetki nalic
Dodano: 12 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: baler
Sa to najwieksi oszuści, zastanowcie się 1000 razy zanim cokolwiek wezmiecie na raty w tym banku!!! Nie ma wiekszych kretaczy!!!
Dodano: 11 grudnia 2013
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: ktoś tam
Poczytajcie sobie http://kontakt24.tvn24.pl/artykul,jak-bzwbk-okrada-klientow,2149825.html
Dodano: 10 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: madzia
odradzam branie kredytu hipotecznego w Euro banku,od samego początku ta instytucja robiła mi schody i problemy. Pierw w trakcie weryfikacji do kred
Dodano: 10 grudnia 2013
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Jack
Nie mogę się dodzwonić od godziny, konto internetowe z nie wiadomo jakich powodów zablokowane. Nowa strona- porażka. Jak się dodzwonić to będzie os
Dodano: 9 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: wojtek
Kredyt 0 procent w euro RTV. Spłaciłem ostatnią ratę 2 dni za późno. Bank odezwał się dopiero po półtora roku zgłąszając zaległość ponad 600zł (ta
Dodano: 9 grudnia 2013
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Kajtek
Mają świetna oferte, IKO bije na głowę wszystko inne, nawet płace już w Rosmannie. Konto z IKO jest za darmo, pąłcenie wygodne, nie muszę w sumie pa
Dodano: 8 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marek
podmiana umowy
Dodano: 6 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gabi
Niestety wzielam kredyt w tym banku ,place dwudniowym oboznieniem a oni juz dzwonia ,a to ze ksieguja za dwa trzy dni to ich nie obchodzi.Omijajcie z
Dodano: 6 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: natanara
witam jak ma sie kredyt w eurobanku należy uważać - ja obecnie nie mam telefonu i płacę raty wtedy gdy dostaję pieniądze - zatem ich tele market
Dodano: 5 grudnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.