Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [412]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: monika
a mi sie podoba ich komunikacja do klienta. reklamy z panem adamczykiem mnie bawią ooo
Dodano: 16 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: miki
Jak dla mnie konto maja ok i lokaty też. polecam
Dodano: 16 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: isia
Miałam kilka kont w różnych bankach ale to mi odpowiada najlepiej :) polecam
Dodano: 16 grudnia 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: marysia niewesoła
Złodziejaszki, którzy zatrudniają ludzi wprowadzających w błąd. Dzięki nim, chcąc odciąć się od ich złodziejskich rat, muszę wpłacić tyle, za ile k
Dodano: 16 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: STASIEK
Euro bank nigdy więcej ,spłacałem kredyt 2 lata ,jak si,e okazało to z kredytu spłaciłem 600 zł a raty miesięczne 200zł gdzie logika ,oceny pozytywn
Dodano: 16 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: doris
Nie polecam jakiego kolwiek kredytu czy pozyczki w ich banku.Za nie zapłacenie raty w dniu terminu a czasami sie tak zdaza ze w dany dzien przelew
Dodano: 15 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Bez karty
Koleżanka zrezygnowała z karty, po kilku miesiącach chciała wziąć kredyt i wykazało kartę na biku, zdziwiona zadzwoniła na infolinię i okazało się, że
Dodano: 15 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Piter
Ja posiadam kartę kredytową Real wydaną w tymże sklepie. Naprawę jest to najtańsza chyba karta na rynku. Super bank i szybki kontakt z Cc. Polecam
Dodano: 14 grudnia 2013
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Basia15
Byłam klientką BZ WBK od wielu lat, ale to co się tam ostatnio dzieje to jakaś farsa. Zasady prowadzenia rachunku coraz gorsze dla klienta, coraz wię
Dodano: 12 grudnia 2013
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Fiodor2008
Nieuczciwe praktyki Banku Raiffeisen Polbank Namawiają do zakupu funduszy inwestycyjnych a potem rezygnują z zarządzania tymi funduszami i propon
Dodano: 12 grudnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.