Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [410]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ofiara
knf powinna wziac pod lupe ten bank sygmai nalozyc ksre ludxie pisza i niema ratunku dla biednych ludzi bankwyludza pieniadze po prostu okrada ludzi
Dodano: 5 stycznia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: AniaLik
Syn miał w tym banku Konto Pierwsze. Kilka dni przed 18tymi urodzinami byliśmy razem z synem w placówce banku. Chcieliśmy zlecić przekształcenie tego
Dodano: 4 stycznia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Zakładając lokatę terminoweą w Raiffeisen Polbanku, należało obowiązkowo założyć konto osobiste "standard", które było bezpłatne bez żad
Dodano: 3 stycznia 2014
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: yurgi01
Mam otwarte konto od kilku lat w banku BPH Wejherowo bez problemu dostałem debet - super bank i obsługa.Pozdrawiam Jerzy
Dodano: 1 stycznia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marlena
Kiedyś miałam tam raty , spłaciłam, w innym banku dowiedziałam się że nie zamykają kont pomimo próśb i widnieje w systemie że mam nie wiadomo ile n
Dodano: 30 grudnia 2013
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Ode mnie po raz trzeci żądają dokumentów potwierdzających zakończenie budowy. Bałagan niemiłosierny tam musi być
Dodano: 30 grudnia 2013
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Bożena
W tym banku giną dokumenty, nie ma z kim rozmawiać, a jeszcze jak ma się problemy ze spłatą zobowiązania, to żadnej pomocy ze strony banku. Zdecyd
Dodano: 27 grudnia 2013
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: sławomir
Uwaga przestrzegam wszystkich przed branie kredytów tym banku, każdy kredyt jest obowiązkowy ubezpieczony przez firmę zewnętrzną ale i są pewne króczk
Dodano: 24 grudnia 2013
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Klientka
A mnie po części śmieszą opinie ludzi, którzy zarzucają bankowi BPH naciąganie i oszustwo. Nic się nie dzieje bez powodu. Skoro podpisaliście umowę kr
Dodano: 19 grudnia 2013
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grzegorz Wałbrzych
Za czasów Lukas Banku polecałem innym otwarcie konta. E-konto i jedna tylko opłata za token. W tej chwili płaci się za wszystko. W poniedziałek przel
Dodano: 19 grudnia 2013

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.