Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [407]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: marta
Jestem zadowolona z konta w tym banku wszystko jest przejrzyste .
Dodano: 15 stycznia 2014
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: magdaa
witam jestem klientem tego banku jestem zadowolona z ich usług .
Dodano: 15 stycznia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Ona_Wawa
Piszę ponownie bo zapomniałam w poprzednim wpisie zaznaczyć ocenę - oczywiście NEGATYWNĄ!
Dodano: 15 stycznia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Ona_Wawa
EUROBANK zachowuje się jak parabank!. Wzięłam tam pożyczkę (do ręki 10.000) spłaciłam w ciągu 5 lat, koszt tej pożyczki to niemal o 100% więcej! Oczyw
Dodano: 15 stycznia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mkt
Pracują tam studenci bez wyższego wykształcenia, siedzą i wydzwaniają po klienta i paplają wszystko z kartki ni emając pojęcia o tym co mówią i jaki t
Dodano: 14 stycznia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Jarek
Zapraszam do Wrocławia na ul legnicka do placówki credit agricole ... to jakieś kpiny z klienta. Dwa stanowiska z kasą obsluguja kolejkę 20 klientó
Dodano: 14 stycznia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: LUKASZ
JEŚLI DOTYCZY KREDYTÓW HIPOTECZNYCH BANK NIE AKCEPTUJE DOCHODÓW Z PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI ,NA PYTANIE DLACZEGO NIE??? ODPOWIEDZ---BO NIE I TYLE. pr
Dodano: 13 stycznia 2014
FM Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie FM Bank
FM BankAutor: Były Klient
Ostrzegam przed FM Bank na bazie 2-letniego korzystania z ich usług. Kredyt na zawyżony % w stosunku do innych, zamaskowane zapisy w umowie małym dr
Dodano: 13 stycznia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Anna
mają fajne opcje dla dzieciaków, np. konto junior i platformę edukacyjną, bardzo polecam, jest to bezpłatne
Dodano: 13 stycznia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: niedoszła klientka
Zdecydowałam się kupić kanapę na raty. WIĘC PODPISAŁAM UMOWĘ z tym bankiem(bo tylko ten był),wieczorem weszłam na to forum i odębiałam po przeczytan
Dodano: 11 stycznia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.