Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [404]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Kiro
jest ok, mam konto, obsługa telefoniczna w razie pytań sprawna, dobre warunki
Dodano: 20 stycznia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: lul
Jestem po złożeniu wzniosku kredytowego na mieszkanie - bardzo miły pan zrobił symulację i objaśnił, jak to działa. Oferta bardziej atrakcyjna niż w b
Dodano: 20 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: miroo
Jestem zachwycony otrzymałem pozyczke ,. szbciutko i sprawnie.
Dodano: 20 stycznia 2014
Kredito24 opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie kredito24 pożyczka
kredito24 pożyczkaAutor: monika
Duzo formalności ale w końcu udało sie , otrzymałam pożyczkę .
Dodano: 20 stycznia 2014Zobacz więcej (6 opinii)
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Vivus pożyczka
Vivus pożyczkaAutor: kasia
Szybka pożyczka , Jestem zadowolona
Dodano: 20 stycznia 2014Zobacz więcej (7 opinii)
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa pożyczka
Po raz pierwszy musisłam skorzystkać z oferty chwilówke , naprawde jestem zaskoczona pozytywnie .
Dodano: 20 stycznia 2014Zobacz więcej (2 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: MARZENA
jestem zadowolona ponieważ otrzymałam pożyczkde w ofin , szybko i sprawnie Naprawde polecam.
Dodano: 20 stycznia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Tomasz
Obsługa bardzo niemiła, jeszcze ciagłe wydzwanianie z nową ofertą , do tego małe placówki i gigantyczne kolejki, brak ochroniarzy sprawi ze szybko
Dodano: 19 stycznia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: klient
Bank nie informuje swoich klientów, że jest możliwa zamiana posiadanego konta na takie bez opłat (za zmianę płacimy 50 zł) ale za to z ofertą kredytu
Dodano: 17 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: marta
Pozyczka szybko wypłącona , bez zbednych formalnosci
Dodano: 17 stycznia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.