Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [398]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mariusz
Przestrzegam Wszystkich przed tym bankiem. Konsultanci tragedia. Brałem kredyty w różnych bankach ale ten to droga przez mękę. Rezygnacja z ubezpie
Dodano: 18 luty 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: renegat
Katastrofalna obsługa i utrudnianie życia klientowi,gdy chce wcześniej spłacić kredyt-omijajcie ten bank.
Dodano: 18 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: ggg
oczywiście daję mocnego negatywa .A sprawa skończyli się tak ze nie mogłam korzystać z bankomatu tylko musiałam iść do bankowych wybrać. kasę. jaki by
Dodano: 16 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: ggg
straciłam pracę i przez 2 m-ce miałam problemy z jakimi kolwiek płatnościami nie pomogli mi tylko zablokowali konto i nasłali windykacje. A miałam do
Dodano: 16 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: klient
Witam. Wzięłam kredyt z ubezpieczeniem w tym banku. Spłaciłam połowę bo straciłam pracę. Wówczas udałam się do Eurobanku,żeby pomogli mi spłacić czę
Dodano: 14 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Malgosia
Mam konto w Eurobanku od kilku lat i do grudnia 2013 bylam zadowolona, ale teraz niestety zmieniam bank. NIE MAM DOSTEPU DO KONTA ON LINE PRZEZ TELFON
Dodano: 14 luty 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: kasz77
Poszedłem do tego własnie banku (mam tam konto jeszcze za czasów Lukasa)Pani obsługująca puściła z mojego konta pieniążki jako spłatę raty w Eurobank
Dodano: 12 luty 2014
BNP Paribas Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BNP Paribas Bank Polska SA
Zapytanie o kredyt hipoteczny postawione w Oddz.Gliwice(Nowy Świat).- pozostało bez odpowiedzi mimo zapewnień Pani przedstawiającej się jaki Dyrekt
Dodano: 10 luty 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ja
Ja czekam od połowy stycznia na potwierdzenie wcześniejszej spłaty ratek, i doczekać się nie mogę. Dzwoniłem już parę razy i pani twierdzi że zostało
Dodano: 10 luty 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: kaja
Bardzo arogancka kasjerka pozwala sobie na ubliżanie klientom tylko dlatego że jako numerka ja załatwiałam s przyszła kolej mojego numerka nie zdążyła
Dodano: 7 luty 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.