Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [397]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Ja84
Pomimo ciągłych maili wysyłanych z prośbą o usunięcie profilu to odpisują omijając temat robiąc z siebie idiotów, bo ze mnie na pewno nie.
Dodano: 28 luty 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: emm69
WITAM, jestem strasznie nie zadowolona z obsługi klienta i jeżeli u mnie w firmie pojawi się jakiś wasz przedstawiciel to go odeśle z kopniakiem ! ni
Dodano: 28 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: cezar
Staralem sie o kredyt hipoteczny konsolidacyjny zalatwialem zaswiadczenia z innych bankow ,operatyw itp.Procedura trwala 1,5 miesiaca ,caly czas za
Dodano: 25 luty 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: max63
Uwaga na kartę kredytową -nawet bez aktywacji (po dawno spłaconym kredycie- przed terminem) przysłano sms z poleceniem zapłaty 17 zł. Przy podpisan
Dodano: 25 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Monia
Najgorszy Bank w naszym kraju,nie polecam,odsetki gorsze od pożyczek pozabankowych,nie miła obsługa na infolini,szkoda słów
Dodano: 25 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: marek
jak widzę reklamę to tak jak bym musiał utrzymywać dziecioroba
Dodano: 22 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Łukasz
Polecam ten bank.Mam u nich konto już jakieś 3 lata i wszystko jest jak należy.
Dodano: 21 luty 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Piotr
Uwaga! Bank nie rozwiazuje umów i choduje dług z tytułu ubezpieczenia.
Dodano: 21 luty 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: L.J.
Nie przestrzegaja prawa bankowego, pracownicy sa niekompetentni i nie szanuja klientow .. nie polecam ... Wielki NEGATYW !!!!
Dodano: 20 luty 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kli
ludzie co wy piszecie mam kredyt w tym banku i jest git
Dodano: 19 luty 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.