Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [394]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: janek
spółka córka PNB Paribas.żeruja na ludzkiej naiwności i niewiedzy. A może to jest AmberGold bis.
Dodano: 29 marca 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Deutsche Bank Polska S.A.Autor: Jakub Michał
Od niespełna dwóch tygodni DB proponuje karty IQ MC, jeśli zamówimy z bezpłatnym kontem DBnet, do chyba połowy maja, to będą na zawsze bezpłatne, za
Dodano: 29 marca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: wzburzona
Pani z tego banku w poznaniu oszukala moja babcie na ostatnim kredycie na 16 tysięcy! Jak wcześniej brała pożyczki to na każdym była oszukana, jak s
Dodano: 28 marca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Jacek
To chyba najbardziej niekompetentny bank w POLSCE !
Dodano: 26 marca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Anula
trafiłam na wątek przez przypadek, szukam info na temat kart kredytowych a tu proszę... mam kredyt ratalny w tym banku i jestem trochę zaskoczona wpi
Dodano: 26 marca 2014
BOŚ opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BOŚ
BOŚAutor: bolek
Nie mam już zaufania do tego banku, raz próbowano mnie oszukać na 1000 zł,dzięki mojemu rozsądkowi i szybkiemu działaniu sprawę wyprostowano.Dwa raz
Dodano: 26 marca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: mocno rozczarowany
Mam zmianę konta. Po 4 miesiącach. pogratulować szybkości.
Dodano: 26 marca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: ARCZI
Kompletna porażka 2 tygodnie czekania na odpowiedź z banku, bo tylko w centrali można uzyskać odpowiedzi e-mailem. A pracownicy w ogóle nie wiedzą jak
Dodano: 23 marca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: krejzol75
Dziś zadzwoniła do mnie konsultantka z sygmy. Moja reklamacja odniosła oczekiwany skutek, kwota została anulowana. Ale i tak nie zmienię swego zdan
Dodano: 21 marca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: ania
Byłam wieloletnim klientem banku, udalo mi sie zamknac kredyt i chce sie podzielic moja opinia. Co infolinia, co oddzial, to inne informacje. Spory
Dodano: 21 marca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.