Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [393]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Agnieszka
hmm, no proszę, a myślałam, że to tylko ja mam takie złe zdanie na temat tego banku CA. Ignorancja i brak kompetencji, szczególnie jest to zauważa
Dodano: 4 kwietnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Moim zdaniem bank oskarżany jest niesłusznie mam kredyt i konto w tym banku i wszystko jest jak należy pracownicy mili ,a na żadne problemy się nie
Dodano: 4 kwietnia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Frania
Mam konto internetowe w tym banku od kilku lat i cały czas jestem zadowolona. Żadnych opłat - za prowadzenie konta,za przelewy, za wypłaty w każdym
Dodano: 2 kwietnia 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Nana
Witam zgadzam się z większością opinii to jakaś totalna masakra jak oni wogóle traktują ludzi zastraszają, szantażują NIE POLECAM ludzie u nich kred
Dodano: 2 kwietnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Irena
Nie podpisujcie żadnych umów z tym bankiem!!!podpisując umowę podpisujecie zgodę na ubezpieczenie na życie, z czym wiążą się koszty.
Dodano: 2 kwietnia 2014
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: Paweł T
Jestem klientem tego banku od dobrych paru lat i najbardziej cenie sobie stałą doświadczoną uprzejmą i mega sympatyczną obsługę ! To jest największ
Dodano: 2 kwietnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
zalewają mi skrzynkę spamem, nic nie pomaga... porządna firma dba o potencjalnych klientów. to pewnie naciągacze. nazwałem ich ch. i czekam; może się
Dodano: 1 kwietnia 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Tato
niesamowita niekometencja pracowników w placówce tego banku. Jak na millennium bank, naprawde spodziewałem się czegoś więcej, a tym czasem same kłopo
Dodano: 31 marca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: AltomC
Przed wchłonięciem Polbanku przez Raiffeisen miał on pozytywne opinie. Raiffeisen w ciągu roku zniszczył wszystko. W obecnej chwili Raiffeisen-Polb
Dodano: 30 marca 2014
Meritum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Meritum Bank
Meritum BankAutor: AltomC
Dobra, solidna oferta Meritum na tle innych banków w Polsce zarówno pod względem depozytowym jak i konta osobistego typu ROR. Polecam
Dodano: 30 marca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.