Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [384]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: ryszard tomala
próbują mnie wrobić w jakiś kredyt bez mojego podpisu i mojej zgody. Ale moja cierpliwość się powoli wyczrepuje i spokojnie czekam za to grozi wyrok.
Dodano: 2 czerwca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: staruszka
staruszka wzieła kredyt aby pomuc córce wystarczy że rate wpłaci kila dni póżniej są telefony mało tego przyjeżdzżają jakieś typy straszą ją dopisują
Dodano: 1 czerwca 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Pyta
"Codziennie was okradamy bo tak na życie zarabiamy. Pozdrawiamy BZWBK" Bak obraca naszymi oszczędnościami i jeszcze próbuje kombinować jak
Dodano: 1 czerwca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Mirek
Jestem przedsiebiorca od 25 lat. Mam doczynienia z wieloma bankami . Jak do tej pory najgorsze doswiadczenie mam z tym bankiem. Nie bede rospisywal
Dodano: 31 maja 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: piotr
A ja jestem zadowolony z eb. Moze rzeczywiscie zalezy to od pracownikow i ich kompetencj. Ja zawsze w Warszawie jezdze do p. Aleksandry k.kina Femina.
Dodano: 31 maja 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: piotr
A ja jestem zadowolony z eb. Moze rzeczywiscie zalezy to od pracownikow i ich kompetencj. Ja zawsze w Warszawie jezdze do p. Aleksandry k.kina Femina.
Dodano: 31 maja 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Niezadowolony klient
Pracownik Sygma bank w Dąbrowie Górniczej pani S. jest osobą nie kompetentną, kompletnie ignorującą klientów oraz swoją pracę. Ma minę jakby była tam
Dodano: 31 maja 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Johny
Miałem konta w Polanku, i byłem zadowolony bo mieli wysokie oprocentowanie. Gdy bank połączył się z Raiffeisen wszystko się zmieniło, coraz więcej ogr
Dodano: 31 maja 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: bronek
DO Raiffeisen Polbank W stosunkach z klientami banki postępują z uwzględnieniem szczególnego zaufania, jakim są darzone oraz wysokich wymagań co
Dodano: 30 maja 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Czytam Wasze opinie i podzielam zdanie,że jest to firma lichwiarska a nie bank.5lat spłacam kredyt hipoteczny rata ok.700zł a według harmonogramu spł
Dodano: 30 maja 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.