Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [383]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: 2 letnia klientka
Moja firma zrezygnowała z banku w maju 2014 roku. Już przed wprowadzeniem tokena okazało się, że nic nie działa. Przez prawie 2 tygodnie nie mam wgląd
Dodano: 4 czerwca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Komentator
Konto mam u nich od 2009 kredyt przyznany w 30 min karta kredytowa przyznana w 10 min przy dochodzie 2000 netto
Dodano: 4 czerwca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: seba
Super bank, super obsługa,mam konto w getin bank i ide go likwidowac i przenieść do agricole :)super oferta kredytu i karty kredytowej.Miła obsluga
Dodano: 4 czerwca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: mizia
witam, mam pożyczkę w tym banku od stycznia, i nie rozumiem, dziś przyszedł do mnie do pracy jakiś pan okazał legitymację z eurobanku i poprosił szefo
Dodano: 4 czerwca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: miettek
Gdzie jestes Zwiazku Bankow Polskich, gdzie jestes Komisjo Nadzoru Finansowego, gdzie jestes Urzedzie Ochrony Konkurencji i Konsumentow, gdzie
Dodano: 4 czerwca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: DAREK
OD STYCZNIA 2014 STARAM SIĘ ZAMKNĄĆ KONTO. WSZYSTKIE SPRAWY Z TYM ZWIĄZANE ZAŁATWIAŁEM W PLACÓWKACH EUROBANKU. OKAZUJE SIĘ, ŻE W WYNIKU NIEWIEDZY (
Dodano: 3 czerwca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: romano
W/g tej nowej tabeli kopia wyciagu z rachunku kosztuje tylko 10 zl ?! Prawda,ze taniocha ! Arkusik papieru max.A4-to jest biznes,e tam malo, super
Dodano: 3 czerwca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: GREGOR
SZAMBO NIE BANK
Dodano: 3 czerwca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mw
moim zdaniem negatywy wpisują kredytobiorcy a pozytywy pracownicy banku
Dodano: 3 czerwca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Leszek
Kazałem zlikwidować konto, byłem w oddziale podpisać dokumenty, a ono nie zlikwidowali, ale podnieśli opłatę bez mojej wiedzy z 15 zł na 78zł,
Dodano: 2 czerwca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.