Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [377]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: janusz
,miałem kiedyś konto w tym lichfiarskim banku ale go zlikfidowałem.,mało to pani potfierdziła sprawa mojego konta jest uregulowana i zamknięta.A tu na
Dodano: 2 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Ten bank to totalna porażka! We wrześniu 2013 zamknęłam swoje konto [czego mam potwierdzenie]. Zamknięcie konta po stronie IT miało trwać 30 dni a
Dodano: 1 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen Polbank to nawiększa hańba dla bankowości. Dziwi mnie, że P.Justyna nadal go reklamuje, działając swojej osobie na szkodę. Nie wiem co rob
Dodano: 1 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Zdecydowany negatyw za: 1 - nieprzysyłanie faktur na maila w terminie; 2. Za pobranie opłaty karnej - 35 zł za fakturę - okres rozliczeniowy 15 cze
Dodano: 30 czerwca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Iwona
Czytam i widzę, że oddział w Wieliczce nie jest wyjątkiem. wszędzie brak kompetencji pracowników, ignorowanie klientów i naturalnie naciąganie tych co
Dodano: 30 czerwca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Iwona
Sama nie wiem dlaczego to nadal bank? Naciągają nieświadomych (prostych)klientów nie informując dokładnie o warunkach usług. Według pracowników banku
Dodano: 30 czerwca 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Klientka
Właśnie przed chwilą byłam w placówce - chciałam sobie zrobić wakacje kredytowe. Stałam w kolejce do okienka, nad którym wisiała informacja "wpła
Dodano: 30 czerwca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Klient
Po przejęciu polbanku opłaty wzrosły niebotycznie. Brakuje prowizji za wejście do banku i rozmowę z klientem. - wcześniej za konto płaciłem 15 zł m
Dodano: 30 czerwca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Prosty kredyt w wys. 1000zł na sprzęt AGD w sklepie internetowym, inne banki decyzję podejmują do godziny czasu a tutaj : TYDZIEŃ, i to trzeba było wy
Dodano: 30 czerwca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Piotr
10.05.2014 Real w Toruniu ogłosił wszem i wobec że na sprzęt udziela kredytu 0 %.Na ul.Grudziądzkiej współpracuje z nimi Sygma bank.Procedura jak ws
Dodano: 28 czerwca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.