Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [371]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Kris B
Ja nigdy nie mogę zalogować NAWET PO ZMIANIE pin PO PROSTU NIGDY. Wierzycie w to? Mamy rok 2014 a w WBK, nie ogarniają techniki, pani z banku jak dz
Dodano: 11 lipca 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: mika
PKO BP W WOŁOWIE.WESZŁAM JAKO 3 KLIENT ,DO OKIENKA DOTARŁAM 50 MINUT PÓZNIEJ...NA 4 OKIENKA TYLKO 2 FUNKCJONUJĄCE Z CZEGO JEDNA PANI SPACEROWAŁA I CO
Dodano: 11 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Bylem w oddziale chciałem zamknąć konto. Pani zaktualizowała moje dane. Przez 15 min chciała mnie przekonać abym został u nich - z konta nie korzys
Dodano: 11 lipca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: jace.k50
Zdecydowanie odradzam wszystkim korzystanie z usług tego banku, a szczegołnie z wszelkiego rodzaju ich "promocji". Dałem się raz nabrać i ko
Dodano: 11 lipca 2014
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: Marcin
NIE POLECAM !!! Ten bank, to jakaś kpina. Problemy od początku do końca. Po założeniu konta, bank odmawia wysłania umowy i załączników, musiałem walcz
Dodano: 11 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: kasia
Złożyłam dyspozycję zamknięcia 3 kont 5.06.2014 do dziś 11.07.2014 NIKT w oddziale ani na infolinii nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie kiedy te
Dodano: 11 lipca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Johny
Po raz kolejny ostrzegam przed tym bankiem. Nie dajcie się wmanewrować w żaden kredyt. Ich pracownicy obiecują szybkie załatwienie sprawy a czekasz
Dodano: 11 lipca 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Anna
Bank millennium to najbardziej nieprzyjazny klientom bank. Osoba chcąca założyć konto musi stać w kolejce przy kasie aż łaskawie ktoś znajdzie chwilę.
Dodano: 10 lipca 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Nam oszuści fałszowali raty kredytu, a wpadli jak sprawę zgłosiliśmy na Policję i okazało się, że nasza umowa, to kopia nieważnych dokumentów bez żadn
Dodano: 10 lipca 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Asia
To nie jest prawda ze jak splacasz w terminie raty to nie masz problemow z Eurobankiem.Moja mama jest kilkuletnim ich klientem do maja raty splacala
Dodano: 10 lipca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.