Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [37]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: rafał
do zapytania o kredyt wymagają założenia konta a po dwóch latach upominają sie o zapłatę za prowadzenia rachunku - zero monitów wysyłają itp uważajci
Dodano: 29 marca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: slayer
Zdarzają się smaczki jak np. długie oczekiwanie na połączenie z infolinią ale poza tym zero zarzutow, bank do polecenia! ;)
Dodano: 28 marca 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Władysław
Oszustwo, nie polecam oddziału Eurobanku w Warszawie przy ul. Górczewskiej. Proszę dokładnie sprawdzać umowy, co innego mówi Personel, a co innego
Dodano: 27 marca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: milena
Jestem klientką Raiffeisen od pół roku i z czystym sumieniem mogę polecić ten bank każdemu ;) Oferta jasna, przejrzysta, obsługa ok, jest dobrze
Dodano: 26 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: klient ponad rok
W poprzednich miesiącach kilkukrotnie podwójnie były pobierane środki(raz przy kasie, drugi przy księgowaniu) Wielokrotne telefony na infolinię , póź
Dodano: 26 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Finka
zgadzam się z poniższymi wpisami, to jest forum z opiniami a nie z wylewaniem bełkotliwych frustracji w dodatku zapewne mających obarczyć bank własnym
Dodano: 24 marca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: carlos
dobre oferty z korzystnymi warunkami, niskie opłaty, bankowość online w porządku, choć czasem są awarie ale polecam Raiffeisena
Dodano: 24 marca 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie mBank
mBankAutor: bart
fajna oferta co jakiś czas wprowadzaja innowacje takie jak ksiegowosc czy aplikaja mobilna, mila obsluga w kanale chat. poleam
Dodano: 23 marca 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
Ten bank to DNO! Jestem z Lublina. Mam kredyt hipoteczny, konto firmowe i kredyt obrotowy. Bank zacofany technologicznie. SMSy w kontach firmowych
Dodano: 23 marca 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Romek
Mam u nich kartę kredytowa i konto i ja osobiście jestem zadowolony. Nie wiem skąd te negatywne komentarze ale ja żadnych problemów nie miałem, wysta
Dodano: 22 marca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.