Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [368]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Marco
Ten bank jest millenium lat za innymi bankami. Nie wspominajac o oplatach, szczytem beznadziejnosci jest fakt, ze przypadku utraty lacznosci inte
Dodano: 22 lipca 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: ADAM
Wysoki standard obsługi klienta minął wraz z odejściem starej dobrej gwardii
Dodano: 22 lipca 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Zakładałem konto i było ok, jakiś rok darmowe transakcje itp, a tu nagle nowy regulamin i m.in za przelew między własnymi rachunkami trzeba bulić 10zł
Dodano: 22 lipca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: iwona
Uważam , że to oszuści i naciągacze . W ofercie 20 rat X 0% taka promocja okazuje się że mam teraz do zapłacenia 14% więcej od kwoty zakupu. Trzy ra
Dodano: 22 lipca 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: malina2
mam wrażenie po lekturze ponizszych wpisów, że nikt nie czyta tego co podpisuje, (zreszta ja tez tak kiedyś robiłam), ale od kiedy zaczełam czytac
Dodano: 21 lipca 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
zablokowali mi konto mimo że na tym koncie mam same alimenty dla dzieci, od tygodnia jestem bez pieniedzy a chodzę i się dopominam żeby odblokowali
Dodano: 21 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Marconi
zakonczyłem i juz ani złotówki nie zarobia na mnie , denerwowac sie nie zamierzam czas goi rany, nie polecam negatyw z wielkim 3x!!!
Dodano: 20 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Marconi
Oszuci i złodzieje
Dodano: 20 lipca 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Marconi
uczulam na ten Bank, wielcy wyzyskiwacze i okradaja legalnie bez informacji, zakonczyłem z nimi wsółprace i jestem szczesliwy wiecej złotówki nie zedr
Dodano: 20 lipca 2014
Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: Jozef
Wnioskowałem o 1000000 zł przy zabezpieczeniu 2400000 zł w nieruchomości, doradca stwierdił że mogę wnioskować o 600000zl, już do podpisania w umowie
Dodano: 20 lipca 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.