Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [363]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: renata
Wzięłam plazmę na raty 3 lata temu. Raty zostały spłacone w terminie. Po trzech latach nagle sobie przypomnieli o mnie i żądają 32 zł do spłacenia za
Dodano: 5 sierpnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Robert WER
pomyliłem się w spłacie kredytu wysokości 2,5 tys o 68 zł moje pieniądze poszły w depozyt i naliczono mi odsetki w wysokości 1000 zł kredyt 10 m-cy
Dodano: 5 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Wyszukując możliwość dokonania wpisu swoich emocji po kilkunastu telefonach na infolinie oraz wyrażania się w zaciszu domowym o działaniach i misji
Dodano: 4 sierpnia 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: ANNA S.
Dobry to mają cennik za przelewy zagraniczne. Chciałam zrobić przelew na kwotę 15 euro. Jako nowy użytkownik konta postanowiłam sprawdzić na wszelk
Dodano: 4 sierpnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Oszukana
Witam, po raz kolejny zawiodła się na Banku, kiedyś zwróciłam kartę i przez 2 miesiące pobierano mi opłatę 5zł za nią, sprawa została wyjaśniona
Dodano: 4 sierpnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: stała klientka
niestety zgadzam się z poniższa opinią !!!! Po trzech latach de facto straciłam bo nie miałam dostępu do pieniędzy bank nimi obracał a wypłacił śmi
Dodano: 4 sierpnia 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
zgadzam się, zajmują tylko ludziom czas w tym samym czasie gdzie indziej można już podpisać umowę a tutaj ciągle ganiają człowieka a w efekcie dupa
Dodano: 4 sierpnia 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
W trakcie składania wniosku dopominają się najdziwniejszych dokumentów a jak już im tylko brakuje rozmiaru bielizny to wtedy rozkładają ręce i mówią d
Dodano: 4 sierpnia 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Nigdy więcej tego banku, tydzień zwlekali z decyzją, brakowało im tylko rozmiaru mojego buta. W BIK moja historia kredytowa ma już 17 lat, NIGDY ani
Dodano: 4 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Sayid
w tym momencie jest to najtrudniejszy do ogarnięcia bank --- połączenie Raiffeisena z Polbankiem okazało się spotkaniem Titanica z górą lodową
Dodano: 3 sierpnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.