Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [359]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: byłyklient
PKO BP to katastrofa. Odbija stan Państwa. Ludzi traktuje się tu nie jak klientów. Oragnizacja tego banku to tragedia. Miałem doświadczenie takie że m
Dodano: 19 sierpnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Bogdan
Witam jako Bank jest SUPER godne Polecenia
Dodano: 19 sierpnia 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: wojtek
Witam jaka jest też inna opina bo moja na razie w normie i nie powiem że Super Przydało by się lepiej
Dodano: 18 sierpnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Artur
Nabrałem przekonania ze to grupa cwaniakow i oszustow i dziekuję za opinię . Mam taką samą sytuację po 6 latach nagle stałem się ich klijentem podobn
Dodano: 18 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: bleble
brak tam kompetentnych osób, po dwóch latach nikt nie umie wyjaśnić sprawy, żenada
Dodano: 18 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: waceks
oszuści unikać ich, złodzieje
Dodano: 17 sierpnia 2014
SMS365 opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie SMS365
SMS365Autor: Łukasz
Witam wszystkich podpisuję się miałem taką samą sytuację, oszuści
Dodano: 17 sierpnia 2014
SMS365 opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie SMS365
SMS365Autor: Tomasz
Popieram komentarze z dala od tej bezczelnej obsługi, ubliżają to prawda, ja dwa dni temu ze znajomymi złożyłem pozew zbiorowy o zniesławienie teraz
Dodano: 17 sierpnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Ryszard
Nakłaniają notorycznie do kredytów ,wykorzystują moje dane osobowe pomimo iż nigdy nie byłem ich klientem tylko lucas banku i w dodatku 7 lat temu
Dodano: 15 sierpnia 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Justyna M
Właśnie zaczął się długi weekend i postanowiłam wraz z rodzina wybrać się na wypoczynek. Oczywiście wcześniej zabezpieczyłam środki finansowe na ko
Dodano: 15 sierpnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.