Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [354]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: xtrax
Witam, czytając te wpisy zastanawiam się co ludzie z wani jest nie tak... Po pierwsze CZYTAMY UMOWĘ PRZED PODPISANIEM- WSZYSTKIE najważniejsze inf
Dodano: 29 sierpnia 2014
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Witam, Wprowadzone 0d 1.08.2014 zmiany w ofercie Banku, znakomicie czyszczą kieszenie klientów korzystających z kont innych niż dbnet. Za korzyst
Dodano: 29 sierpnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Patrycja
ja też korzystam z produktów sygmy i nie narzekam, jak tak chodzę po forach to widzę, ze ludzie nie tylko z tym bankiem maja problemy a to głównie
Dodano: 29 sierpnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: bohdano
Kilka lat temu wziąłem kredyt w EURO AGD na telewizor i w gratisie dostałem kartę kredytową. Na początku wahałem się czy z niej w ogóle korzystać.
Dodano: 29 sierpnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Lukasz
W oddziale na 5stanowisk pracuja tylko 2 pracowni w. Czeka sie od groma bo oczywiscie jedna robi jakieś oplaty a inna co innego. Mozna sie zalamac.
Dodano: 29 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: załamany klient
Po 5 latach od zawarcia umowy o kredyt hipoteczny, wyłudzacze zmuszają do ubezpieczenia się na życie i podpisanie na nich cesji! Macie pojęcie? Powo
Dodano: 29 sierpnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: krwiopijce
CAŁKOWITY BRAK KOMPETENCJI I WYŁUDZENIA! Tam pracuja same półgłówki, tkóre tylko potrafię elektronicznie wygenerować pismo i nadać (bez oryginaln
Dodano: 29 sierpnia 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Koter
Konia z rzędem temu kto będzie potrafił jednoznacznie określić oprocentowanie swoich oszczędności ulokowanych w tym banu. Pracownica oddziału w Pozna
Dodano: 29 sierpnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
ratę kredytu wpłacam w dniu spłaty w tym banku ,ale oni sobie zatwierdzają wpłatę dzień lub więcej dni i w następnym miesiącu znowu mam powiększoną ra
Dodano: 29 sierpnia 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: anonimowy
Tragiczne podejście do klienta, nagabywanie, dzwonienie, podawanie prywatnych informacji o środkach na koncie przez telefon gdy sobie tego nie życ
Dodano: 29 sierpnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.