Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [350]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Makary
włąsnie, to nie co podejrzane i dziene że podobne w tonie wypowiedzi jakby nacpanych i z piana na ustach gimbusów pojawiły się nagle na kilku forac
Dodano: 9 września 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Andrzej
A ja chciałam pochwalic placówkę BZWBK Warszawa Ursus na Skoroszach, zwykłej sprawy sie tam nie załatwi, (niezwykłej również) ale za to Pani Dyrekto
Dodano: 9 września 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: podejrzliwy
Ja mysle,ze to zorganizowana grupa przestepcza,z ktora wspolpracuja przedstawiciele KNF,UOKiK,ZBP. Tylko tak zorganizowani poczynaja sobie dowoli
Dodano: 9 września 2014
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: lena
dlaczego zlikwidowano terminal do robienia przelewów za 1 zł i wystawiania zestawień.
Dodano: 9 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: neutralja
bardzo ciekawe jest to co nizej piszecie, wyglada na to woim tonen i sposobem napisania jakby ktoś komu zapłacono hejtował na haju, wiecie że taki hej
Dodano: 8 września 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Anka
Ren bank to żart i nic więcej ;))) Pobieraja na każdym kroku prowizje i oplaty a przed wakcjami CHYBA SPECJALNIE ZMIENILI TABELĘ OPŁAT. Stracilam
Dodano: 7 września 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Hanna
Kiepska Oferta,za wszystko klient ponosi Opłaty,Stary i zaniedbany Bank którym zarządza władza i liczy tylko Zysk.
Dodano: 7 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Anka
dlatego ja korzystam z usług sprawdzonych firm: chwilóki net, tam wzięłam pożyczkę na 5 tys. zł i jestem zadowolona! maja uczciwe warunki i szybko
Dodano: 5 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: stanik
oszusci oszusci oszusci splacam raty co miesiac po 125 zl spuznilam sie 4 dni i rata mi urosla na 165 zl co ja mam robic ine banki tego nie robia tu
Dodano: 5 września 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Katarzyna, w sytuacji kiedy przelew jest realizowany na zamknięte konto to następuje automatyczny zwrot na konto nadawcy. Bank nadawcy przelewu ma w t
Dodano: 5 września 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.