Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [347]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: ada
Bank oceniam fatalnie. Panie obsługujące ten bank mają bardzo małą wiedzę, załatwianie nawet prostego przelewu trwa bardzo długo i bywa że aby coko
Dodano: 23 września 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: paragon
TO najgorszy bank pod względem płatności online... wywala co chwile z konta gdzie z innymi bankami nie mam najmniejszego problemu... PORAŻKA!
Dodano: 23 września 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: cezar
To zwykły parabank wyłudzający pieniądze. Zmienia regulamin w czasie trwania kredytu oczywiście na niekorzyść klienta i z jego stratą.
Dodano: 23 września 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: maly
bank tragedia -nie widzialem gorszego banku,odsetki i rozne oplaty z kapelusza
Dodano: 22 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Andrzej P.
dziwią mnie poniższe opinie sugma, jestem ich klientem (mam pare róznych produktów od lat i nigdy nie zetknąłem się z sytuacjami opisanymi poniżej, do
Dodano: 22 września 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: migdal1
a o co chodzi bankowi z kredytami? żona wzięła kredyt, spłaciła,a teraz chce wziąć następny, a oni co?a właśnie,to że będą dzwonić do jej firmy i p
Dodano: 21 września 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Zdzieraja kase jak moga.Po 12 latach zdecydowalem sie odejsc z tego banku.za wyplate srodkow kazali mi zaplacic 8 zl szok
Dodano: 21 września 2014
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: greg
Byłem klijętem banku pko sa 10 lat spłaciłem porzyczke o rok wczesśniej byłem w banku kciałem porzyczyć 1000zl powiedzieli zamały dochud mam a innym
Dodano: 20 września 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: PAweł
Błagam wszystkich którzy zamierzaja wziasc kredyt hipoteczny w banku milenium.....przyzanali mi kredyt 364 000 zl co sie okazalo pozniej ze zamknel
Dodano: 19 września 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Dominika, w celu wyjaśnienia sytuacji lub zgłoszenia zastrzeżeń prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555.
Dodano: 19 września 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.