Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [345]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: marta
Ja mam w tym banku kredyt i nie mam najmniejszych problemów, więc jak najbardziej polecam. Mogę jeszcze dodać, że obsługa klienta bardzo miła i sprawn
Dodano: 30 września 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: STARY KLIENT BANKU
BANK NIE WARTY ZLAMANEGO GROSZA MOWIE-TAK PO TYM JAK BYLEM KLIENTEM PRZEZ KILKANASCIE LAT -PATRZA TYLKO JAK OSKUBAC KLIENTA
Dodano: 29 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Diana
Uwaga na ten Bank- stosuje nowoczesne złodziejskie praktyki. naciągając klientów na kartę, której nigdy nie chcieli. Kolejnym etapem jest nasyłanie w
Dodano: 29 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Gregory Rawlings
jesteś w potrzebie GNRAWLINGS kredytowych i finansów liciensed kredytodawcy daje się wszystkie pożyczki cel na interesie 2% w wysokości przewidzian
Dodano: 29 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: YREK
Nie korzystajcie z ich kart bo niby są gratis ale nawet nie aktywowana karta po spłaceniu kredytu nie wygasza karty i wysyłają nowe karty z opłatą roc
Dodano: 29 września 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: kamilowo
Jak mozna tak traktowac ludzi bank ma gdzies klijetow
Dodano: 29 września 2014
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: ewka
systemy nie działają, na infolinii niedouczeni pracownicy, kiedyś ten bank był super ...
Dodano: 28 września 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: adwokalo
Do moniki jezeli tak twoja sprawa wyglada napisz pismo do banku o zwrot swiadczen bo to bank zlamal prawo i zabral bezprawnie ci pieniadze jezeli ci
Dodano: 28 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: krzysztof
dwa tygodnie temu pisałem na forum i doczekałem się odpowiedzi na reklamację. Treść jej była stanowcza i poparta faktami, że pracownicy się pomylili
Dodano: 27 września 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: sebastian
nie spóźnijcie się z ratą przypadkiem, na drugi dzień są trzy telefony, każdy po 10 zł, i niebierzcie kredytu w tym banku
Dodano: 26 września 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.