Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [342]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Zdenerwowany
Kredyt spłaciliśmy 4 lata temu w całości. I nagle, po 4 latach dostajemy wezwanie, że zalegamy! A zapłaciliśmy kilka tys zł więcej za odsetki! I to ni
Dodano: 9 października 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: mirek
Dostałem nowy telefon i na obu korzystałem z IKO. Zauważyłem, że apka dostosowuje się do systemu operacyjnego, co jest genialną sprawą :) Działa szybk
Dodano: 8 października 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Kazek
Iko to jakiś badziew
Dodano: 7 października 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Kazimierz
KNF nie interweniuje w sprawie parabanków żeby im nie przeszkadzać w działalności.
Dodano: 7 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Katarzyna Koksa
Jestem na etapie zbierania dokumentów i pozwania tej lichwy do Sądu. Podobnie jak wielu z Państwa naciągnęli mnie na ogromne odsetki , sposoby taki
Dodano: 7 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Krysia
Pięć lat temu wzięłam lodówkę na kredyt. Gdzieś po 3 latach dostałam kartę którą odesłałam i pismo o rezygnacji. Po kolejnych dwóch, czyli teraz d
Dodano: 7 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Konto w Lukas banku założyłem 14 lat temu, wtedy był to świetny, nowoczesny bank, jego konto internetowe , powalało konkurencje , od kilku lat co ra
Dodano: 7 października 2014
Santander Consumer Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Santander Consumer Bank
Mistrzowie Lichwy.
Dodano: 7 października 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Nawrócony Prawnik
Ostrzegam drodzy Państwo przed tym lichwiarskim podmiotem działającym na terenie tego kraju. Przed podpisaniem jakiejkolwiek umowy z pracownikami te
Dodano: 7 października 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
WNIESMY PETYCJE do KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO o COFNIECIE ZEZWOLENIA dla Raiffeisen na PROWADZENIEDZIALALNOSCI USLUG FINANSOWYCH. PRECZ ze ZLODZ
Dodano: 7 października 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.