Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [341]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: oszukana
ten bank to totalna porazka 8 lat juz spłacałam i dalej mam dług wiekszy z odsetek niz miałam nie da sie z nimi dogadac i mimo tego ze spłacam to dali
Dodano: 10 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: marta
Mój niepracujący ojciec, posiadający zadłuzenia na 50 tyś,niespłaconego,zapisany w BIKu, odwiedzany przez 2wóch komorników dostał na raty sprzęt A
Dodano: 10 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Daria
Mam kolejne raty u niech, po spłacie poprzednich zadzwoniłam i poprosiłam o przesłanie pisma ze spłaciłam całość. teraz znów mam raty i się wkruzyłam
Dodano: 10 października 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
W celu złożenia reklamacji potrzebne są dane identyfikacyjne klienta. W sytuacji kiedy nie chce Pani podać numeru pesel, proponujemy wysłanie wiad
Dodano: 10 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Piotr
CA lepiej omijać wielkim łukiem. Potrafią przywileje i prawa klienta wykorzystać przeciw klientowi. Kontakt w ich stronę żaden jakby się gadało z aut
Dodano: 10 października 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: afera
omijajcie ten bank z daleka bo to brat amber gold
Dodano: 10 października 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: afera
bank nie informuje klijenta o niczym tylko czeka jak narosną długi uważam że jeśli powstaje najmniejsze zadłużenie to bank zobowiązany jest powiado
Dodano: 10 października 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Helena
Niekompetencja i tumiwisizm spersonalizowaną kartę płatniczą wysłali pod tylko sobie znany adres a warunkiem przyjecia reklamacji jest podanie na e-ma
Dodano: 10 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Tomek
Mam podobne doświadczenie. Spłaciłem nieiwelik kredyt a po 5 latach odezwali isę ,że jescze brakuje im 50 zł + 150 odsetek . Pogoniłem dziadostwo p
Dodano: 9 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: xx
Najgorszy obecnie bank jaki spotkałam, żeby zrezygnować z ubezpieczenia kredytu oczywiście nikt nie odbiera telefonu, niby oddzwonią a czekam już 5 dn
Dodano: 9 października 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.