Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [334]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: braniewianka
Czytam te opinie i jestem zdziwiona niektórymi opiniami. Od kilku lat korzystam z usług tego banku i jestem zadowolona. Panie są bardzo miłe, chętnie
Dodano: 24 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: obiektywny
Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem za 70 gr wpisali mnie do BIK.
Dodano: 24 października 2014
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: jak
bandziorrry nie mają nic wspólnego z bankiem, złodziejska mafia. na pewno nie jest to instytucja zaufania publicznego, precz z Polski!!!!!!!!
Dodano: 24 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Znany
Brak możliwości informacji o dokonaniu przelewu z mojego rachunku od 10.27, a jest już 14.36Kiedyś za 15 nminut był przelew wykonany
Dodano: 24 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: obiektywny
Nie mam się co dziwić bank jeden z wielu(lukas wlasciele banku umiera młodo wiadomo, a Pan Leszek wciela lukas bank do Credit Agricole i ma 60% ud
Dodano: 24 października 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: obiektywny
Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem.
Dodano: 24 października 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: buzzer
Nie będę się rozpisywał, bo mi żółć znów wyleje. Jeśli zależy ci na zdrowiu to omijaj ten bank z daleka.
Dodano: 24 października 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: meg
Moim zdaniem wszystko ok, bank jak bank - pożycza i trzeba spłacać . Spłaciłam jeden kredyt, teraz spłacam drugi i jestem zadowolona ze współpracy z
Dodano: 23 października 2014
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: asia5-5
okropna nowa szata graficzna. Całe mnóstwo niepotrzebnych gadżetów. było jasno, przejrzyście- jest chaos. Chyba czas na zmiany
Dodano: 23 października 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: gregorek11
Uważajcie i sprawdzajcie wszelkie płatności kartą Getin Banku. U mnie już cztery razy podwójnie pobrali pieniądze z konta. W historii rachunku jest t
Dodano: 23 października 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.