Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [33]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: olo
Uwaga na Sygma bank. Niby wszystko jest OK, ale do czasu próby rezygnacji z usług. Nie przysyłają rozliczenia końcowego, żądają wyimaginowanych wpł
Dodano: 13 kwietnia 2016
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Mariusz
Uwaga tam na pracujące Panie ! Bardzo niekompetentne ! Złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny z narzeczona . Pierwsze co dałem umowę o prace na czas
Dodano: 13 kwietnia 2016
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Piotr
Nie polecam. Założyłem lokaty bo mieli w miare dobre oprocentowanie, po jakimś czasie lokaty się skończyły i trzeba było przelac pieniądze do innego b
Dodano: 13 kwietnia 2016
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: lolek
Nie wiem jak wyglądają kredyty, bo po szczerości trzymam się od nich z daleka jak tylko mogę. Mam wrażenie, że gdzie się ich nei weźmie to i tak czło
Dodano: 13 kwietnia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klientka
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelnoś
Dodano: 12 kwietnia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Oławianin
Jakoś mi nie biorą za prowadzenie konta.Dzisiaj byłem w banku bardzo mila obsługa pomogli ,doradzili.Nigdy nie spotkałem się z problemem .Byłem już w
Dodano: 12 kwietnia 2016
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: PooH77
Pod koniec zeszłego roku kupiliśmy mieszkanie pod hipotekę w tym pseudo banku. Pan "specjalista" od tego rodzaju kredytów stwierdził z luźn
Dodano: 12 kwietnia 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Katarzyna
Dramat !!! Byłam w Oddziale Banku Raiffeisen we Wrocławiu na ul. Piłsudskiego 40 A, aby zamknąć lokatę bankową w euro.Wygląd Pani, która mnie obsługiw
Dodano: 12 kwietnia 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: były_klient
ZŁODZIEJE!!!! darmowe konto internetowe bez opłat przenieśli mi z getin online do getin banku. Pisali ze tabela opłat się nie zmieniła. Tymczasem z
Dodano: 12 kwietnia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Bożena
Od tygodnia nie mam dostępu do swojego konta on-line. Nie mogę zalogować się na konto, zrobić przelew, sprawdzić saldo. Nikt z banku nie jest mi w sta
Dodano: 11 kwietnia 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.