Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [321]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Stanisław B.
Mimo, że powiadomiłem Eurobank po ok.1 godzinie od chwili zniknięcia pieniędzy z mojego rachunku, do dnia dzisiejszego EUROBANK nie poczuwa się do w
Dodano: 18 listopada 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Stanisław B.
Do otwarcia oszczędnościowego rachunku PROgres namówiono mnie w placówce Eurobanku kusząc dzienną kapitalizacją odsetek. W dniu 22 sierpnia 2014 r
Dodano: 18 listopada 2014
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Marcin
Witam jeśli państwo zdecydują się na likwidację konta proszę o wyzerowanie konta .Ja osobiście popełniłem ten błąd i pozostawiłem środki na koncie od
Dodano: 18 listopada 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Jeżeli macie możliwość to z daleka od tego banku. Mam tam kredyt obrotowy na firmę. Umowa to jedno a regulamin to drugie i zmieniają go jak chcą bo w
Dodano: 17 listopada 2014
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: Kasia
Mam kredyt , w tym banku masakra tam nie ma pojęcia UGODA.
Dodano: 17 listopada 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
do tej pory nie miałam żadnych problemów spłacałam terminowo raty pożyczki teraz spóżniłam się trzy dni i dziś "uprzejma i kompetentna" Pani
Dodano: 17 listopada 2014
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: szwaba
całkowita ściema.jedno wielkie OSZUSTWO
Dodano: 17 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: były klijent
3*0=kłopoty przy koncowej spłacie
Dodano: 15 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: nika
Proszę o kontakt osoby,które w 2014r. zaciągnęły kredyt hipoteczny 3x0 w banku Credit Agricole i posiadają certyfikat, i chcą certyfikat odstąpić.Kon
Dodano: 15 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gocha
ja zawsze, a jestem klientem sygmy od lat, prosze o potwierdzenie, że się ze wszystkiego wywiązałam, i jest ok
Dodano: 15 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.