Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [320]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Majka
Mieliśmy wraz z mężem lokaty w tym banku. Z chwilą likwidacji lokat wydaliśmy dyspozycje zamknięcia rachunków. Niedawno otrzymaliśmy z banku pisemną
Dodano: 19 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: isiu
tym powinna zająć się Najwyższa izba kontroli i nałożyć na ten bank wysoką karę https://www.nik.gov.pl/kontakt/skargi-i-wnioski/
Dodano: 19 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: isiu
tym powinna zająć się Najwyższa izba kontroli i nałożyć na ten bank wysoką karę https://www.nik.gov.pl/kontakt/skargi-i-wnioski/
Dodano: 19 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: MALY
BANK -NAJGORSZY JAKI TYLKO ISTNIEJE -TO NIE JEST BANK DLA LUDZI-JAK WY TRAKTUJECIE LUDZI-DZISIAJ BYLEM PRZED TYM BANKIEM I ODCIAGNALEM 4 POTENCJALNYCH
Dodano: 18 listopada 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: warszawa
tak zgadzam się całkowicie. mają za nic klienta ! wypieprzyli moje czekające na akces przelewy bez żadnej informacji, teraz płace odsetki bo przec
Dodano: 18 listopada 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: MariuszO
Jestem w tym banku nie całe 2 lata.. i już wystarczy, po tym jak w ostatnie święta pili z informatykami i po pijaku nowy system stawiali to nie mog
Dodano: 18 listopada 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Andrzej Sob.
5% zwrotu za wydatki karta dalej czytaj małym drukiem w ulatce lub regulaminie.
Dodano: 18 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kamil Krajewski
Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam powyższe propagandowe reklamy.Jestem od początku wejścia jako Lukas Bank na polski rynek tego zakłamanego i anty
Dodano: 18 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Magda
Jechałam do Norwegii i poprosiłam o podanie kodów banku do przelewów. Pracownice nie wiedziały, więc przyszła pani dyrektor i owszem podała, ale sta
Dodano: 18 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Marek
Sposób identyfikacji klienta przez telefon co najmniej niewłaściwy .....na końcu po podaniu peselu ,danych tylko dla właściciela sprawy wiadomych,
Dodano: 18 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.