Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [319]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Andrzej
Sprzęt kupiony w sklepie x-kom na raty CA. teraz sklep czeka za bankiem aż ten się obudzi mimo, że cała procedura ratalna na g...ne pieniądze trwał
Dodano: 20 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Ania
@Adam, sam się zgodziłeś na podwyższenie limitu tym, że nie przeczytałeś pisma, w którym piszą, że jeśli nie wyrazisz sprzeciwu co do podwyższenia lim
Dodano: 19 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Basia
Jak zakładałam konto to wszystko im się pozacinało. Wróciłam do domu i pod wieczór oczom nie uwierzyłem. Przyszła do mnie pani z banku z kartką A-4
Dodano: 19 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: anna
Jestem bardzo zaskoczona tym bankiem, do tej pory miałam o nim naprawdę dobre zdanie, brałam wcześniej pralkę , lodówkę i kuchenkę na raty w RTV EUR
Dodano: 19 listopada 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Andrzej Sob., szczegółowe informacje odnośnie programu "Rodzina i Przyjaciele" dostępne są m.in. na stronie eurobanku: http://www.euroba
Dodano: 19 listopada 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Stanisław B., w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555 lub pod adresem info@eurobank.pl.
Dodano: 19 listopada 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Klient2
I odzdz w Lublinie na Krakowskim, odradzam, pracownicy może chcą, ale ta bląd dyrektorka niestety obniża poziom. Zachowanie, słowictwo... Polecam inne
Dodano: 19 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Adam
Generalnie jest ok choć mogłoby być taniej. Dla mnie karta Sygma bank była dużą wygodą(stąd pozytyw), ale... Są strasznie nachalni kiedy dzwonią do
Dodano: 19 listopada 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: moniabielsko
Jak wyżej
Dodano: 19 listopada 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: moniabielsko
Odradzam ten bank! właśnie spłaciłam im kredyt hipoteczny i nie mogę się doczekać zamknięcia go, do tego każde zaświadczenie potrzebne do spłaty tego
Dodano: 19 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.